| deviant18 a întrebat:

Hello guys! Urmeaza sa fotografiez o trupa in studio si este pentru prima data cand fac asta asa ca am nevoie de niste tips&tricks. First of all, lumina e foarte joasa iar eu nu dispun decat de aparat+blitzul incorporat. Plus ca trebuie sa fie ceva misto, gen sa ii surprind in actul de creare. Aveti vreun sfat pentru mine? Dau funda!big grin

Răspuns Câştigător
| yldiiii a răspuns:

Daca ai putea stinge becurile de pe un perete si te-ai folosi doar de cele de pe celalalt perete si ai putea prinde umbre destul de bune cred, depinde si de intensitatea luminii. Si in rest ai putea sa le editezi un pic in photoshop. Zic eu...

2 răspunsuri:
| yldiiii a răspuns:

Off.Ai avea nevoie si de echipament pentru studio, macar de un softbox pentru iluminare, ca blitz-ul e cam scump. Ai putea sa faci poze din unghiuri diferite concentrand focusul pe instrumente, daca au sau chestii de genu` asta.

| deviant18 explică (pentru yldiiii):

Si daca nu dispun decat de aparat [Nikon d3000] + blitzul incorporat iar lumina e ceva de genu: cate 2 becuri pe fiecare perete? ce setari as putea sa folosesc ca sa scot poze mai thinking in umbre?big grin