| 19iuly19ko16 a întrebat:

Hello! Merg la teatrul unde joaca actrita mea preferata, dar nu stiu cum sa fac sa o intalnesc! Ma gandesc ca poate nu ma lasa oamenii de la paza!
La sfârșitul spectacolului sa urc pe scena sa ii dau buchetul de flori, sau sa vorbesc cu paza ca as vrea sa o intalnesc?

5 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Ori vb cu eiwinking ori treci prin ei

| francut a răspuns:

La teatru, se obisnuieste ca la sfarsitul piesei sa se dea flori actorilor care ies pe scena pentru aplauze. Asa ca, nu va fi nici o problema. Nu trebuie "sa treci prin cei de la paza".

| 19iuly19ko16 explică (pentru francut):

Mi-ar placea ca la sfarsitul piesei sa ii dau florile, sa facem si o poza, nu stiu cat e de politicos sa urc pe scena?!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru 19iuly19ko16):

De ce nu o cauți în culisele teatrului? Ori, o aștepți la ieșire, cu buchetul de flori, dacă cei de la pază au primit ordine stricte să nu lase persoanele neautorizate să intre. Deși, mă îndoiesc. Spui că vrei un autograf! )) Vei reuși să o întâlnești, negreșit.

| francut a răspuns (pentru 19iuly19ko16):

Nu am mai deschis TPU de atunci. Nu stiu daca piesa nu a fost deja. Dar, florile se dau pe scena. Asa se obisnuieste. Nu coboara actorii. Nu stiu cum e cu poza. Dar cum artistii in general sunt flatati de orice atentie, s-ar putea sa acepte.