| Aimi05 a întrebat:

Hey
Nu ma pot decide ce sa fac mai departe
Anul acesta am capacitatea și eu inca nu stiu pe ce profil sa intru!
Urăsc matematica si tot ce este legat de ea...
Imi place romana si sa desenez!
Am 2 variante:
Ori ss (stiinte sociale)
Ori sa merg la arte
Nu ma pot decide
Ambele imi plac la fel de mult si tot nu pot alege!
Ma puteti ajuta cumva?

Răspuns Câştigător
| Petrovic a răspuns:

Nu îți place Matematica sau nu o înțelegi? Poate că dacă ai înțelege-o ți-ar plăcea.
Poți alege Științele Naturii (Biologie, Chimie, Fizică), unde sunt și ore de Matematică (cred că 3-5 pe pe săptămână) sau să mergi la Filologie, unde nu se dă BAC la Matematică sau la Științe Sociale.
Dacă ai talent la desen, poți merge la un liceu specializat pe desen. În București ai Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza sau Liceul Dimitrie Paciurea. În Brașov ai Liceul Vocațional de Arte Plastice Brașov. Trebuie amintit că pentru a intra la un liceu vocațional de artă, trebuie să dai un examen, în care trebuie să îți arăți cunoștințele la Desen.
Succes!

4 răspunsuri:
| Alexandru_Ionuț_1998_XVpG a răspuns:

Sau pe filologie din câte ştiu acolo se axeaza mai mult pe romana si mai putin pe matematica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei
Mergi pe filologie. Eu acolo am terminat și a fost o alegere buna!
Matematica faci primii 2 ani dar e acceptabila. Nu se pune oricum accent.
Plus că faci desen și dacă îți place te poți in scrie in grupul artelor din liceul tau

| Aimi05 explică (pentru Petrovic):

De examen stiu ca trebuie dat!
Eu nu prea stiu insa la ce liceu sa dau, am de ales intre științe sociale și arte (designer de interior)
Am la mine in oras (Timisoara) un Liceu de arte, asta nu ar fi o problema!
Problema este ca nu stiu unde sa dau!

| Iasi_DiplomeScolare_1970 a răspuns:

Indiferent de profilul pe care il alegi, tot trebuie sa sustii examenul de matematica. Inca mai este timp pana la examen. Invata! Cel mai mare esec in viata este renuntarea! Nu putem face doar lucrurile care ne plac... Ai putea urmari https://www.youtube.com/user/RezolvariMatematica. Gasesti peste 500 de probleme explicate detaliat!
Succes!