anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Suntem in 21.04. 2013 iar eu nu am mai primit cursul de pictura de la DeAgostini din decembrie as vrea sa sun ca sa intreb de ce si sa intreb si de bubliorafturi. Voua vi s-a intamplat asta, nu l-ati mai primit? Funda pentru cine imi spune dc nu il mai primesc. Papa!

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Oare de ce nu i-ai sunat până acum? Sunt convinsă că au și uitat de tine, atunci când îți dorești ceva din toată inima, insiști! Nu trebuie să aștepți să treacă luni și luni... Tu știi că s-ar putea să nu o mai aibă în stoc?

2 răspunsuri:
| RuxMorgenstern a răspuns:

Te crezi prea frumos? Si cine esti tu sa te numesti Kristos? Te crezi atotputernic si te apuci sa pui niste raspunsuri de oameni prosti si incapabili. De unde stiu aia cum arat eu? Nu conteaza cum arati la exterior, om prost! Esti doar un Zgarie-Branza! Uita-te in oglinda si spune ce mi-ai scris si vei fi satisfacut! Ia-l ca pe un sfat pentru a nu fi desconsiderat de ceilalti! Cu placere!

| RuxMorgenstern a răspuns (pentru floresdemayo):

Am sunta o data, dar nu au raspuns si nu am mai incercat! Nu se poate sa nu o mai aiba in stoc pentru ca eu am abonament si sunt si altii care au facut mai tarziu decat mine si au de la ei reviste! Probabil abonamentul nu este cu celelalte ci in alt loc, iar ei nu l-au mai vazut si nu au mai trimis! O sa vad ce pot face!