Nu-i o întrebare că n-am pus semnul întrebări, intervii tu cu o părere dacă ești interesat, pe baza materialului.
Astia nu au mai mancat o saptamana ca sa poata savura mancarea din Transilvania
Aici este o pagina pe care se pun intrebari nu scriem aiureli, fiecare ce-i trasneste prin capatana. Continua si-ti garantez ca vei fi blocat sau chiar sters contul.
Te rog, nu răspunde dacă nu te interesează, fară să devii amenințător. În fond nici nu îmi pasă de cont, dar nici am un aer arogant ca tine.
Te rog (Apropo! Cand scrii "te rog" intr-o propozitie la sfarsit se pune semnul exclamarii), nu pune aici lucruri care nu au legatura cu domeniul site-ului! Cand intri in casa cuiva nu trebuie sa fii needucat si sa faci ce vrei ci sa respecti regulile casei. Nu-ti lua un aer arogant ca cine mi-s eu ca stiu engleza, etc, ca nu ti se potriveste!
Englezoii mănâncă numai mâncare semi-preparată la caserolă care o arunci la microunde și gata ți-ai potolit foamea pe o seară. Ori asta, ori fastfood (McDonald, KFC, Kebab etc). Nici nu-i de mirare, ăia habar n-au ce-i aia mâncare făcută în casă.
WayhaughtK întreabă:
ZloteaIulian întreabă:
MihaiAndronic întreabă: