Am vazut la TV o chestie interesanta,iei o coala de carton, o colorezi cu un creion cerat galben(o colorezi complet sa nu se vada decat galben)iar apoi iei o pensula mare, dai cu negru peste acel galben, astfel incat sa fie toata coala neagra. Dupa ce ai terminat, ia o scobitoare sau ceva si deseneaza lumini si umbre sau pur si simplu joaca-te pe foaie!
Scuze ca ii raspund la intrebare, comentand la raspunsul tau dar nu siu de ce nu pot raspunde la intrebari. Sorry!
Pai depinde de ca iti place sa faci mai ales gusturile tale. Eu iti dau cateva poze cu desene sau ceva de genul: //....ro/search
//....ro/search
Sau daca vrei ceva mai complicat :
https://www.google.ro/......ps?/search
Incearca sa desenezi ( in creion ) portrete de animale! Crede-ma! Vor fi apreciate de toata lumea!
Incearca sa desenezi cai! Serios, te va ajuta mult. Caii au un corp bine dezvoltat cu multi muschi si din acest motiv vei putea sa exersezi si la umbre, lumini, ochi, par, pozitii, culori, etc. Incearca sa incepi si cu portrete anime-e vor ajuta mai apoi la desenatul oamenilor. Sper ca te-am ajutat!
Trebuie să desenezi neapărat portrete, pentru că te vor ajuta mult! Mai poți desena animale și flori, de exemplu cai și trandafiri! Noroc cu desenatul!
Casyenutza_Casiana_2000 întreabă:
zuzatevrajeste întreabă:
Kornelia33 întreabă: