Mi-ar fi placut sa fi trait in epoca antica. SA fi trait printre atatia filozofi ar fi fost pentru mine un vis.
In epoca primitiva, in niciun caz, nu mi-ar fi convenit sa umblu imbracata-n 3 frunze si facand copii pe sistem turbo.
In epoca medievala, nyet. Pentru ca ar fi dat ciuma-n mine.
In epoca moderna... m-as fi aflat acum la vreun lagar de concentrare :s
In epoca contemporana...nici atat.Generatia hi5, generatia messenger, generatia Hannah Montana... Nyet.
Deci mi-ar fi placut sa traiesc in epoca antica :X:X In Grecia sau Roma, sau chiar Egipt. Iubesc antichitatea
Sincer as fi vrut sa ma nasc tot atunci cand m-am nascut.doar ca mi-as fi dorit in alta tara...ca de exemplu America...as fi avut mult mai multe sanse sa ma remarc.
Epoca medievala. Ma fascineaza pur si simplu. Portul, respectul, obiceiurile...tot!
5 Epoca contemporana, sunt dependent de tehnologie moderna, avamsata, daca as putea sa traiesc in Epoca viitoare as face-o
Hmm...cred ca in antichitate, sa cred in zei, sa traiesc in Atena, Roma sau Egipt. Ce vis frumos
Pai, cred ca in epoca moderna m-am indragostit putin cate putin de ea citind cartile din perioada aceea