Deci atunci daca s-ar fi intamplat cum zici tu ar fi fost haos deoarece hitler voia putere absoluta. Iarta-ma daca am fost dur, uneori mai am obiceiu asta.
Ca sa se ajunga cum zici tu, trebuia sa se faca un imperiu ruso-german care ar fi dominat centru-sud-estul europei si nu ar fi durat prea mult datorita ne potrivirii de cultura intre cele doua popoare si nevoile de libertate/ independenta ale popoarelor sud-estice. deci cam la fel, alianta puternica dar un razboi de proportii mai mari, america, canada si alte tari puternice s-ar alia contra regimului estic dintr-o europa nazisto-comunist, cred ca si spania ar intra in razboi, o astfel de alianta ar ameninta toata europa. cat despre avantajul numeric de care zici tu, nu conteaza inaltimea ci conteaza istetimea. (parere personala fara sa fi avut o cunostinte foarte mari in istorie)
Eu consider ca ar trebui dezbatuta pentru ca altfel n-ar avea rost nici macar sa o invatam la scoala. E adevarat ca trebuie sa-i respectam pe cei care si-au indeplinit menirea, dar in acelasi timp trebuie sa si ne punem diferite intrebari legate de trecut. Ca si in religie e o prostie sa accepti ceva fara sa gandesti.
Wotan, sa stii ca desi mintea e mai importanta si marimea conteaza. Eu cred ca erau de neoprit. Daca ar fi existat ceva care sa-i opreasca ar fi venit chiar de la ei, nidecum de la puterile exterioare s.u.a si celelalte ramase.
SpoiledBrat întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ivantill întreabă: