| GulDan a întrebat:

Mi-am descoperit vocatia de mult timp -desenu.

Am portofoliu, desenez chiar si pe PC..am progresez in ultimu timp.
Si in cele din urma nu castig nimic din asta.

Stau si ma gandesc la arhitecti,designeri, graficieni care fac sute de euro.sad

15 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Stai linistit si gandeste-te, ai timp berechet, dupa care poti reveni si sa pui si intrebarea.

| T0T a răspuns:

Ăia când au început nu se gândeau la bani, ci o făceau din pasiune. Din cauza asta nu prea ești făcut pentru așa ceva. Asta nu e pasiune deja, dacă te gândești la euro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ceva se face in primul si in primul rand din pasiune, si cu asta am spus tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca gravura pe sticla cu letconul.
Internetul dar si expozitiile de strada, sunt pline de idioti care se cred dumnezeu, dupa ce-au stricat doua pahare cu trei dungi. Daca ai intr-adevar talent, poti sa te impui foarte lejer.
Evreul din tine, tipa, urla, vrea sa fie remarcat.Se catara noaptea cu ghearele si se arata in cosmaruri de portofel gol.Eu noaptea, inainte de culcare, imi pun 1000 de euro sub perna.In caz ca ma apuca in somn, sa-i pot atinge cu mana, altfel fac infarct.

| AirănMeidăn a răspuns:

Sunt multe persoane care au talent la asa ceva, e si normal sa gasesti un loc de munca bine platit in domeniu

| MskDesign a răspuns:

Doar nu crezi ca se castiga banii asa usor din asa ceva? Cat timp ai de cand desenezi pe pc?

| OOOLEOOO a răspuns:

Ai incercat sa vinzi portrete?
Ai incercat sa-ti faci un site/pagina si sa postezi acolo operele tale?
Ai incercat sa te bagi si pe arta tatuajelor?

| MaliciousDeath a răspuns:

Sunt destui care se pricep, dar nu toti au si sansa sa traiasca din chestia asta.Lucreaza in continuare si incearca sa te afirmi.

| GulDan explică (pentru MskDesign):

1-2 luni ..pe foaie de catva anihappy

| MskDesign a răspuns (pentru GulDan):

Sper sa ai succes.

| GulDan explică (pentru OOOLEOOO):

N-am incercat nimic din acelea de mai sus...Partea cu tatuajele ma cam atragebig grin

| GulDan explică (pentru neutrino):

AM stat m-am gandit ca n-am cum de unu singur trebuie sa ma consult cu cineva din domeniu sa-mi dea sfaturi si sa stiu pe ce sa ma axez...o sa fie greu pana gasesc pe cineva.

| Petro112 a răspuns:

Usor usor vei ajunge si tu la acel grad dar doar de vei muncii din greu

| muffinXXL a răspuns:

Arhitecții, designerii si graficienii care fac bani multi au ani multi de practica si o facultate in domeniu. Încearcă sa te lansezi in străinătate, totuși.