| Mihai754 a întrebat:

Mi-as dori sa va spuneti parerea despre o poezie scrisa de mine xD ( atat criticile cat si laudele )

O scrisoare

Aceste vorbe rasar din suflet, de la mine,
Catre o persoana la care tin, dar nu de azi de maine

A caror sentimente ma sufoaca
Si nu stiu daca e bine
Poate sunt un prost, poate inca un copil
Caci am ajuns sa tin la tine.
Nu sunt sigur de sentimentele tale
Si mi-e frica de ce-o sa vie.
Imi pare rau de ce-a fost
Mi-e frica de ce va putea fi,
De sentimentele mele spulberate
De sentimentele ce vor putea veni.

Mi-ai placut din prima clipa
Cu ochii mici si plini de viata
Mi-ai daruit orice speranta
Orice speranta de-a iubi,
Dar in acelasi timp si-a suferi.
Nu stiu cum sa procedez,
In nebunia-n care ratacesc
Am nevoie de un semn
Atunci cand nu ma astept
Sa-mi aflu sansele
Ca mai tarziu sa nu regret.

Răspuns Câştigător
| AlexC a răspuns:

E foarte frumoasa poezie si se poate adresa si uni public mediocru (nici eu nu bubui de inteligenta). Nu ai folosit nicio figura de stil si mi se pare, asa, seaca. Nu mi-a dat acel sentiment de caldura si nu am pierdut acel timp reflectand la ce ar putea sa insemne.
E o poezie normala, nu e stralucita.
Exerseaza si bafta in continuare. Totul vinde de la sine, fi mai simbolist.

8 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Este mai mult o declaratie de dragoste din care reiese o unda de disperare, decat o poezie. Seamana a poveste de suflet. Ca sa rezulte totusi o poezie din ceea ce simti, iti mai trebuie ritm, cadenta, metafore si experienta. Sufletul iti este sensibil, dar mai este de lucru cu el. Poti continua.

| noktambul a răspuns:

Asta nu e poezie : este, pur si simplu, o marturisire de a ta, exprimata intr-un limbaj comun, omenesc, sincer. Dar nu poetic. Nu te supara!

| NoChanceForUs a răspuns:

E seacă,nu am ce să gândesc la ea, o citesc și atât, fără să-mi lase nici o impresie.

| PandaisHere a răspuns:

U chiar simti ceea ce ai scris? e ff frumos big grinbig grin felicitari!big grinbig grinbig grin

| Anonim1596 a răspuns:

love strucklove struck crying Este foarte frumoasa love struck

| Morena30 a răspuns:

Este o poezie frumoasa, cred ca ai talentwinking Incearca sa scrii mai mult si poate vei compune mult mai frumos :*

| Eooo98989898 a răspuns:

E frumoasa.da sincer mie nu imi plac poezile fara rimahappy si asta mi se pare ca are putina rima.de ex si eu compun poezi si toate le fac cu rima.

| lola_4174 a răspuns:

Mie nu imi pasa ce zic altii, mie imi place foarte mult.Crede-ma ai talent.Continua sa scrii poate intr-o zi vei deveni o scriitoare celebra.Si sa stii me regesesc in versurile tale. Pupicisi bafta la scris.