| mileycyrus_2941 a întrebat:

Miley stie sa vorbeasaca in Romana?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Binenteles ca nu tongue Ea nici nu stie ca exista Romania.happyAsa ca nu vb romana.big grin

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate stie bineinteles daca cineva ii traduce

| eliza a răspuns:

Buna! Miley Cirus vorbeste :fraceza, romana, spaniola, turca, germana, italiana, messageriana noua limba inventata de romania aaaaaaa desigur si chineza si rusa, magiara. asa ca poti vorbi cu ea prin aproape toate limbile vorbite.pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da? da? da? confusedde ce tot repeti asta incontinu? ohh god.mai bine ai lua in considerare sfaturile date de ceilaltihappypune mana pe carte! invata sa porti o discutie!happyfara supararewinkingbye

| radiatelove a răspuns:

Da stie ca eu am vazut pe jetix ca vb romana

| Psihoyounger a răspuns:

Poi daca la fel de bine ca tine, ma tem ca va fi corectata la minut.

Psihoyounger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yes i love you biuteful

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti limba romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MILEY CYRUS stii sa vorbesti limba romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O iubesc pe miley sunt sabin, oare cati ani are? eu am 18

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu stie poate sa invete dar nu cred... asa deci nu stie sa vorbeasca pentru ei e foarte creu sa vb limba noastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stie sa vorbeasca in romana

| destinymiley a răspuns:

Normal ca nu vb in romana doar in americana!

| annita_1025 a răspuns:

Nu
cu toate ca vroiam

| Deutza97 a răspuns:

Bineinteles ca nu, totusi sti tu pe cineva in Londra care sa vorbeasca romana (dar sa fiu crescut acolo ) eu cred ca nu. Oricum eu am id-ul ei iar daca vreti sa il aveti dati-l raspunsuri la intrebari ( hei nu v-am cerut sa-mi dati fundite sau sa fiu cel cu raspunsul castigator; de si mi-ar placea ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu Miley nu stie sa vorbeasca in romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lol ca nu stie la televizor e facuta pe cala si are doar 1, 64 m rolling on the floor

| MeMyselfAndMeAgain a răspuns:

Pentru miley cyrus fan:pe jetix e tradus totul, toate fimele si serialele sunt in engleza de fapt.se numeste dublaj fata...pentru miley cyrus nu normal ca nu stie. pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aloo de unde stiti de pe net sunt numai minciuni doamne credeti totul de acolo eu una nu prea cred dar de unde stim noi ma dau si eu cu parerea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aualeu ce tot spuneti ca ba da ba nu va lamuresc eu sunt prietena ei din tennesse da vorbeste impreuna cu mine a invatat suntem de o seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cyrus este americanca vorbeste limba ei dar miley canta super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De existenta romaniei stie. Dar sa vorbeasca romana!
Atunci eu sunt stapanul lumilaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai Miley tie sa vb romana dar sunteti cam fraieri voi care scrieti tot felul de porcarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca daca miley se va uita pe aceste comentarii o sa se supere si daca vrea si e desteapta poate sa vb romana si dependenta asa ca nu o mai jigniti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stie dar nu multa romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley nu stie sa vorbeasca in romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi sa cerdeti destepti, dar tot ea e m-ai desteapta decat voi. de ce nu ati ajuns unde este e? ca sunteti niste prosti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne! ce copil naivlaughing LOL mai fetit-o tu ai pus intrebarea sa-ti raspundem.nu,nu o sa-ti spun ca esti proasta.esti de-a dreptul penibilastraight face ea daca avea de invatat vreo limba crezi ca fix romana o alegea? da nu sepoare discuta cu uh.by3!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma poate o vorbi nu avem de unde sa stim

| JustMe_2928 a răspuns:

Eu cred ca stie din momet ce a ajuns multimilionara si a ajuns si o mare vedeta in lumea muzici
deci raspunsul meu final este
Da.Miley Cyrus stie romana