| mileycyrus_2941 a întrebat:

Miley stie sa vorbeasaca in Romana?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Binenteles ca nu tongue Ea nici nu stie ca exista Romania.happyAsa ca nu vb romana.big grin

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ea vorbeste romana! A facut un anunt si in engleza si in romana pentru noi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley stie ca exista romania doar a avut concerte aici, dar ma indoiesc sa stie lb romana

| miss_8463 a răspuns:

Sunt sigura ca miley cyrus stie de existenta romaniei doar a avut concerte aici dar ma indoiesc sa stie sa vorbeasca la romana sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ia nu vorbeste romana am vorbit eu cu ea vb engleza ...id-ul ei este destiny_hope_cyrus1045

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca miley nu stie sa vorbeasca in Romana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca Miley stie Romana dar o acmir foarte mult si sunt cea mai mare fana a ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logik ca nu stie mai scotociti in minte si ganditiva pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stie sa vorbeasca romana am fost la cocertul ei pe luna unde ma invitat pe scena si m-a sarutat in fata tuturor dupa aia am devenit sot si sotie chiar acum ii in camera me

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca esti foaaaaaaaaaaaaarte desteapta daca pui o asemenea intrebare. Chiar nu ai minte. Ceea ce vezi tu la desene ca vorbesc in romana nu este adevarat. Traduc cei din studiouri si aceea nu e vocea lui Miley daca vrei sa te uiti la vocea ei este sambata dimineata pe tvr 1. Le dau dreptate celorlalti Miley nu stie de Romania eu sunt o fana care are vocea ei dar din pacate era prea departe concursul be a disney chanel star asa ca n-am participat si regret asta as fii batut-o pe Miruna cacareaza asa ca nu nu stie si sa nu mai pui intrebarea asta ca se rad si curcile de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal ca stie si eu sut Selena cea mai mare plagiatoare a lui Miley si eu stiu sa vorbesc romana cu toate ca n-am auzit de tara asta si pe deasupra stiu si ebraica, poloneza si sunt asa in chineza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stie de Romania am ID-ul ei mi-a dat si webul mi-a si cantat si am vorbit in romana izabela_pisicuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu stie, ce daca ar veni sa cante in Romania trebuia sa stie sa vb lb romana nu prea cred... ar vb engleza ca este lb internationala si normal ar trebui sa stie si romanii nostri macar un pic de engleza ( dar ei nu stiu sa vb nici romana dar engleza) hahah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, bine inteles ca nu stie sa vorbeasca in ramana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu))))))))))))))))))))))))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Destiny(miley) what is in Romania for you?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda stie si chinezawinking laughing)laughinglaughing... mda obsedati de viata mai sunteti mhawinkingrolling on the floor

| alexandra_9529 a răspuns:

Nu stie! O prieyena de-a mea a zis ca stie romana, dar nu cred!tongue :B

| Denyy233087 a răspuns:

Uite eu chiar nu vreau sa te dezamagesc, si miemia placut hannah montana (Miley Cyrus) Dar nu mai pune intrebari la care le stii raspunsul...REnunta la visurile cu Miley Cyrus, cred ca nu ai vazut ce a ajuns ea acum...