| Nedoritul a întrebat:

O părere?

Am vazut-o stralucind printre ele toate.
Noapte de noapte,gândul mie departe.

Am cunoscuțo într-o noapte de vara.
Pulsul îl simteam in acorduri de vioara.

Am vazut-o, am revazuto, atât mi-am dorito.
Mi-am dorit nespus sa fiu eu cel ce iti spune iubito.

Am cunoscuțo atât de întâmplător.
Atât de arzator in ciuda tuturor.

Încă sunt aici încă nu am plecat.
Am cedat,am plecat sa-ti fac doar pe plac.

Am vazut-o prin miliarde de chipuri.
Încă te iubesc ca in prima zi,Sti tu.

Zimi tu ce e de făcut cand sunt prins adânc.
Eu vreau sa plâng,tu ma faci sa rad.

Poate de așa te iubesc atât de mult, poate de asta simt un dor nebun.
Am un vers nebun ce trebuie sa til spun spun.

De câte ori til spun nimeni nu ma intelege.
Si îmi pare nespus de rău, cand ma comport atât de rece.

E rece in suflet cand nu te vad o seara.
Ok nu e prima oară dar gândul ma omoara.

Sentimentele ce le am devin tot mai evidente.
Si ca între noi nu e vorba de alte fete.

21 răspunsuri:
| Arkhasas a răspuns:

Naşpa. Sună a frustrare maximă şi obsesivă. E doar o fată man. Nu o lua prea în serios.
Sper că e făcută la beţie.

| stefy1023 a răspuns:

Ei bine, da-i si tu un buchet cu flori

| Iulianavaintreaba a răspuns:

Mie imi place si uni o sa spuneti " Normal ca iti place pentru. ca esti fata " si normal ca imi place, nu toti baietii pot scrie o poezie cu suflet ca asta.
Reusita, sper sa iti mearga cu tipa si sa va potrivitiwinking.

| Iulianavaintreaba a răspuns:

Esti genial, tipa o sa te iubeascawinking, tine-o tot asa si o sa devii unul dintre putini baieti cu sentimente adevarate. SUCCES.

| DeeaVonP a răspuns:

Ai cateva greseli de scriere, dar sa nu te emotionezi cand i le spui in fata, sau daca i le scrii e altceva, mai compune poezii, mai i-a sfaturi de la alte fete, nu asculta toti tantalaii laughing

| Memecy a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=5NtPzyHvLc4
(..."in rest e foarte important ce cred eu")

| JustSmileK a răspuns:

"Încă sunt aici încă nu am plecat.
Am cedat, am plecat sa-ti fac doar pe plac." asta nu suna prea bine, ori ai plecat ori nu, intelegi? Si la primul vers ar fi trebuit sa fie " inca n-am plecat".

"Am vazut-o prin miliarde de chipuri.
Încă te iubesc ca in prima zi, Sti tu." nici asta nu suna prea bine, adica ori scrii desprea ea, ori i te adresezi, cu amandoua nu merge.

| Nedoritul explică (pentru Arkhasas):

Bre mie mi-a trecut de ea, acum doar scriu vise, you know what i say?

| Nedoritul explică (pentru Iulianavaintreaba):

Multumesc mult, cu ce ma simt eu mai special decât restul:e ca eu țin cu adevărat la o fata, nu îmi bat joc de sentimente si dacă as fii cu o fata eu nu is genul sunt cu ea ca sa o f**

| Nedoritul explică (pentru DeeaVonP):

Multumesc mult, la asta ma gândeam si eu, mai primesc niște sfaturi si ma ajuta enorm, dar, vreau mai multeeecrying(.

| Arkhasas a răspuns (pentru Nedoritul):

Trecutul e neimportant. Ai trecut prin experienţa aia, ai învăţat ceva, bagi la cap ce ai învăţat şi gata.
Nu ţi-a trecut, doar ai impresia asta.

| Nedoritul explică (pentru Arkhasas):

Eu știu ce simt, nu esti tu sufletul meu ca sa stii ce simt.
Si dacă ai fii, ai fii plin de cicatrici si vanatai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Iulianavaintreaba):

Asculti manele?

| Nedoritul explică (pentru anonim_4396):

Nu ma fa sa spun ce nu vreau.Nu eu nu ascult prostiile alea,nu au nimic interesant,versuri aruncate peste tot,fără sens,pun pariu dacă fac un concurs cine face cele mai bune poezii, le dau foc si rămân toți manelisti scrum. Diferenta între mine si ei,este ca eu nu îmi *** banii pe tarfe si mașini,eu îmi mai cumpăr niște cărți de bani pe care ii am si despre fetele alea mi se face mila pentru ele,vrei sa stii ceva,eu cand îmi aleg pe cineva, ce are acea persoana si nu are fetele alea se numește caracter, bun simt, minte, fără interese si cel mai important are suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nedoritul):

Nici macar nu te-am intrebat pe tine ceva laughing!
Ce ai scris tu are exact trasaturile unei manea. Gresita din punct de vedere gramatical (poate inveti sa scrii din cartile pe care ti le cumperi!), versuri cu rima anapoda, dar cred ca, daca ai cizela-o putin, ar iesi mai ok. Ideea e si ea cliseica de asemenea, o dragoste exprimata cliseic. Daca incercai mai multe metafore, iesea mai bine.
E ok daca esti sufletist, dar mi se pare ca esti excesiv de romantic si cam moale pentru un barbat.

Ok nu baga in seama ce am scris mai sus.Sunt sufletist si restul, pana cand cineva ma calca pe coadawinking

anonim_4396

Ok, am o curiozitate: de ce ti-ai pus numele "Nedoritul"? Nu toate-s fete pe interes, ce-i drept, multe prefera un tip mai smecher crezand ca e mai interesant asa si aventuros, dar instinctul nostru de a fi protejate cauta pe cineva sa ne satisfaca nevoia. Sunt sigura ca vei gasi pe cineva sa te aprecieze, doar sa nu cauti prin cluburi, incearca o bibliotecawinking. Stii tu ce zic.

Dupa mine o parte ii puțin greșit dar ii dupa mine. Corect foarte corect e ce ai spus despre biblioteca, ar fi tare sa găsesc pe una la secția poezie (eu numele mi-am pus nedoritul pentru ca LoverBoy era luat laughing))). )

anonim_4396

Te referi la partea ca nu suntem toate la fel? Crede-ma, nu ne cunosti pe toate, suntem firi diferite si o avem experienta de viata diferita. Daca e de a doua, nu ai vazut pipitele astea mici ce fac? Cica se plictisesc altfel, neaparat sa fie unul mai periculos... sau mai mare cu vreo 4 ani straight face. Repet, nu ma refer la toate, ci la un anumit tipar de persoana. Mai sunt si fete cu capul pe umeri.
Serios? LoverBoy inseamna peste, proxenet, nu baiat iubitor, din cate stiu straight face.

LoverBoy inseamna îndrăgostit, doar îndrăgostit si la a 2 a ma refeream, am văzut cum fac astea mici, sa nu se mire de ce in unele cazuri devin violate de către partener care ii de 2 ori vârsta lor

anonim_4396

E un termen de argou oricum: http://www.gandirefresh.ro/......loverboy"
La asta ma refeream.