Am mai comandat de pe corint si totul a decurs bine Dar eu cea mai mare incredere o am in editura Leda incearca acolo poate vei gasi si ''jurnalele lui Stefan'', si tare cred ca da pentru ca e o sectiune pentru astfel de carti
Pai la editura leda sau la corint? eu in mesaj ti-am dat de la editura leda
Plata cu ramburs (adica la primire) aici e valabil pentru aman2 editurile.coletul se poate prini dupa cujm alegi...ori posta ori curier doar ca prin curier se adauga 5 lei in plus sau ceva de genul asta.cred ca 5 lei sau 8 ma bucur ca ti-am fost de ajutor!
o funda?
Nu este obligatoriu CNP -ul, daca il lasi, il vor trece si pe factura emisa, poti evita acel camp si sa nu il treci, cahir daca il treci nu au ce face cu el, sau trece unul aleatoriu. incearca si pe www.superanticariat.ro au preturi f. mici, nu este obligatoriu CNP-ul
PeachPuff22
Imi poti da te rog mai multe detalii:
care este modalitatea de plata? la primire? prin card?
cum se primeste coletul? daca prin posta sau curier?
Salut! Stiu ca si mama a vrut sa comande niste carti de pe corint, dar tot din cauza CNP-ului nu a mai comandat.Incearca si alte edituri sau librarii online, cum ar fi :www.libhumanitas.ro
Sper ca te-am ajutat!
Salut! Stiu ca si mama a vrut sa comande niste carti de pe corint, dar tot din cauza CNP-ului nu a mai comandat.Incearca si alte edituri /librarii online, cum ar fi :www.libhumanitas.ro
Sper ca te-am ajutat!