| usuk a întrebat:

Pentru cei carora le place sa >scriecum va afecteaza mental scrisul? ce simtiti cand scrieti ceva?(sentimente) de ce simtiti nevoia sa scrieti?

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Pai ma eliberez si ma simt mult mai usoara:X

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gândesc,trăiesc,simt,judec,iau un pix, devin oarbă şi scriu ce simt.Scriu pentru că asta îmi reuşeşte, asta pot să fac şi asta vreau. Multe simt, atunci când mi se pare că o lume mă-nconjoară, şi toată străină, scriu.Şi-mi trece.

| usuk explică (pentru anonim_4396):

Si cand "o lume straina te inconjoara, scrii si-ti trece" despre ce scrii?

mira
| mira a răspuns:

Scrisul elibereaza.Este ca o descarcare. Uneori are gustul unei victorii in lupta cu cuvantul.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Despre insasi Iubirea.
Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru usuk):

Despre lucruri pe care poate ar trebui să le spun în faţă. Despre oameni care mi-ar putea fi alături da' nu-mi sânt sau nu pot fi.Scriu absurdităţi.De obicei.
Da' pe lângă scris, când mă simt aiurea, ascult muzică. bună.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Scris ordonat = minte ordonată. Vezi mai multe aici http://www.lecturirecenzate.ro/2012/10/27/norocul-scrisul/

| pisicutzamik a răspuns:

Buna stand in pat si uitandu-ma in tavan ma ia inspiratia, si fug repede imi iau jurnalul si scriu acolo tot ce simt in acel moment!

| usuk explică (pentru pisicutzamik):

Si ce simti? de asemenea, scrii despre sentimente in sine sau lucruri/obiecte?

| pisicutzamik a răspuns (pentru usuk):

De obicei de sentimente, ai vazut cateodata ai senzatia ca esti trist si nu stii de ce, altadata te simti foarte indragostit! e in acel moment pun pe hartie ceea ce simt!

| usuk explică (pentru pisicutzamik):

Si dupa ce iti scrii sentimentele cu ce ramai? te elibereaza de ele sau le amplifica?

| Uratu140 a răspuns:

Nu stiu e ceva ciudat e cam misterios poate scrie de rau despre tine sau asa ceva e o liniste stranie��funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, ma simt foate bine. sursa mea de inspiratie vine atat din trairea vietii mele cat si din trairea vietii oamenilor din jurul meu. continutul scrierilor mele sunt un exemplu de viata pentru oamenii nehotarati in cea ce priveste atat increderea lor in ei si in puterea de a merge mai departe, dar si curajul si barbatia de care au dat altii dovada. inca mai incerc sa descriu si simtiriile sufletului si sa critic simturile sale dar sa le si incurajez. sper ca am fost de ajutor in oarecare masura.