| Daniel9988 a întrebat:

Pentru vorbitorii de franceza! Trebuie sa trimit un review asupra unui album muzical unui prieten. Vorbesc franceza relativ, dar la partea de scris devine cam greu.Am nelamuriri in legatura cu accentele si cu unele acorduri. Daca este cineva pe aici care se descurca ma bine,rog sa imi corecteze urmatorul text(in Google Translate n-am incredere, mai bine ma descurc singur):J'admets vraiment que l'album "..." est le plus réussi de tous les temps. Il est plein d'originalité. Il ne peut être comparé à aucun autre album. Le rythme, les paroles, la voix... Toutes ces choses le rendent indubitable.

3 răspunsuri:
| Daniel9988 explică:

Am uitat sa precizez ca prietenul este francez(logic, altfel ii scriam in romana)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca este destul de bine cum ai scris.Suna destul de frumos si de sincer..Plus ca el daca este francez va intelege foarte bine ceea ce ai vrut tu sa spui si nu il va afecta daca nu e chiar corecta franceza ta.Doar un profesor de franceza stie sa vorbeasca perfect sau un francez adevarat.Cred ca cel mai important e gestul tau ca ii apreciezi albumul, si faptul ca te-ai straduit sa vorbesti pe limba lui.Succes.

| Daniel9988 explică (pentru anonim_4396):

Ms.