Buna! Wow, foarte frumoasa poezia chiar cred ca unele persoane s-ar regasi in ea. Foarte speciala, imi place mult, daca tu ai scris-o iti doresc sa ajungi un poet celebru
O seara buna!:*
Din nou iti admir ideile,ai creativitate dar ai grija in primul rand la scriere ai facut multe greseli gen,,esti al altcineva'' in loc de al altuia,greseli care trebuie sa le elimini in timp (chiar si in cerinta poate cineva sa imi spuna cineva).
In ceea ce priveste versurile ideile sunt bune dar ar fi cateva versuri la care mai trebuie sa lucrezi cum ar fi la:
Am vrut sinceritate, încredere.
Ca tine sunt multe,ca mine is mulți,credene.(nu prea are legatura nu stiu cum sa iti spun poate daca ziceai,,ca mine sunt putini,ca tine sunt multe, crede-ma" era mai bine iar versurile:
Una ca tine nu mai vreau, inima nu mai vrea.
Gata s-a satura sa iti bati joc de ea.
Sunt cam directe, seci, incearca sa te exprimi mai bine.
PS:Nu am devenit criticul tau vreau doar sa te ajut.
Superba! M-ai facut sa imi aduc aminte de niste lucruri, pe care le ascunsesem acolo adanc in sufletul meu si speram sa nu mai dau de ele niciodata, dar niciodata sa nu zici niciodata.
Tu crezi ca vin in fata ta cu asta crezi ca o duc prea bine, crezi ca trebuie sa-mi pun toată Viata in rime, eu zic ca da asta e poezia mea si am dat o parte din mine ca sa fac asta.
Asta e poezia mea, fie buna sau rea, am tras tare sa fiu cineva, asta e mesajul meu darul de la Dumnezeu, sa iti între odată in cap ca nu fac asta pentru un leu. Nu făci nic macari 5 % din efortul ce îl pun ca in fiecare poezie sa dau tot ce e mai bun. Tu crezi ca esti mai bun poți, pun tot ce am mai bun dar apoi eu fac misto. Fac treaba asta de 2 ani aproape 3 ma țin palmanii sa dau dinti la toată gasca ta de lei.Ma ataci doar virtual dar face to face n-ai tupeu, pe net esti mare si tare dar real pun pariu ca esti un pui de leu. Dacă te crezi important zic așa fa flotari, provocare date-n morții tai cu capul de scari.
Kornelia33 întreabă: