M-am gândit sa fac asta dar sunt uni chiar foarte buni in ro si eu le fac ca se regaseasca alții in. Ce scriu
Frumoasa! Se vede ca scrii din suflet... Citeam unu din versurile tale ("Dragostea e doar un truc ieftin, ii doar fictiune,/Ca nimic din Viata nu e real, nu e pe bune.") si mi-a adus aminte de un citat dintr-o carte care zicea ceva de genul : " Te nasti singur, mori singur restul e doar o iluzite, tot familie, prieteni, iubire... ". Sa continui sa scrii.
La început, mi-am belit nasul si când m-am gândit sa ii scriu fostei mele prietene, am reușit si a fost ușor si m-am gândit dacă la ce țin pot sa compun fara probleme m-am gândit sa fac ce fac si plus ca prin versurile mele ma gândesc ca ajut pe cineva undeva si din ce scriu unele chestii sunt din niște perioade din Viata mea.
Cred ca ti-am mai scris tie. Mi se pare a fi o imbunatatire fata de ultima data cand ai postat. Totusi, iti atrag din nou atentia sa ai grija la ritm si la masura dar si la inerentele greseli gramaticale si de ortoepie. E frumos ca vrei sa scrii piese muzicale dar inca mai ai destul de mult de munca.
Uau am ramas fara cuvinte.Ai facut un progres ai ales cuvintele asa frumos, te ating la inima.Creiezi exact starea aia euforica lacrima-zambet si imi place.
Kornelia33 întreabă: