| Anonim141204 a întrebat:

Pot primi câteva recenzii pentru cartea "Hoțul de cărți" scrisă de Markus Zusak? Mie personal îmi place foarte mult, dar nu am terminat-o încă. Sunt la începutul părții a patra și mi se pare ciudată partea cu evreul, Max, nu prea înțeleg... Mulțumesc! Aștept un răspuns câștigător!

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Tema scolara. Este ilegal. http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#12

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Salontanul):

Nu se studiaza "Hotul de carti" la scoala. laughing

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa este! Probabil il intreaba la discoteca!

anonim_4396

Unii oameni citesc de placere, sa stii. Nu-i nimic in neregula cu asta si cu faptul ca s-ar putea sa nu inteleaga tot ce citeste, mai ales ca pare un copil.

Salontanul

Stiu ca sunt oameni care citesc de placere. Si eu am o biblioteca mare si in plus cateva mii de volume citite. Era o perioada cand citeam cate un volum pe zi, epuizand biblioteca comunei, apoi a liceului si ulterior a unui municipiu. Curios! N-am facut recenzii decat la alea care se cereau la scoala.

anonim_4396

Nu se vede. Si nu a spus ca vrea sa SCRIE o recenzie. A si spus de ce vrea recenzii. Dar fie, cum spui tu. laughing

Salontanul

N-ai ce sa vezi pentru ca nu scrie pe TPU ca eu am citit sau nu. Cat despre recenzie, nici nu s-a gandit ca scrie ci doar vrea s-o copieze facuta gata. Nu-ti pare a fi o lipsa de bun simt?

anonim_4396

rolling on the floor ramai in lumea ta.

Salontanul

Lumea mea este o lume a educatiei veche si nu a puturosilor si nesimtitilor. Am invatat sa respect munca altuia si sa n-o fur. Din ce am facut noi in lumea noastra voi ati praduit totul si s-a ales praful.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

^ Salontanul: dar sa citesti n-ai invatat si nici sa accepti parerile altora. Block-ul ala spune mai multe despre tine decat discursurile tale. laughing Felicitari!