| Ioanaaaa33 a întrebat:

happy
Vreau si eu sa ma ajute cineva cu invatarea timpurilor in engleza!
Va rog, nu vreau răspunsuri de genul: cauta pe net, uita-te la filme fara subtitrate, citeste carti. Fac deja asta si nu prea ma ajuta sad pentru ca eu sunt atenta la acţiunea cartii nu la ce timp a fost folosit si de ce!
Vreau cate doua utilizari pentru fiecare timp, fiindca particularitățile le învăț eu pe parcurs!
Va roog! Dau fundă! big grin

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Poate nu iti va placea raspunsul, dar pe net gasesti cursuri gratuite, care iti explica cum se formeaza si in ce fel se foloseste fiecare timp verbal in parte. Daca nu agreezi ideea, cumperi cursuri pe cd din magazin (gen Eurocor) si inveti engleza fara profesor.
Un site util gasesti pe adresa de mai jos. Doar daca nu pricepi limba romana nu poti asimila explicatiile si exemplele din sursa citata. Tu poti cauta si alte cursuri disponibile online.
http://www.marplo.net/engleza/gramatica

3 răspunsuri:
| Ioanaaaa33 explică (pentru dannyel86):

Mersi! Chiar daca nu e chiar ce voiam îți mulțumesc că nu-i ai răspuns repede la întrebare și pentru asta primești fundă!
happy

| dannyel86 a răspuns (pentru Ioanaaaa33):

Multumesc pentru apreciere! Am vrut doar sa ajut si sper sa te descurci cu engleza.
Site-ul Duolingo iti poate fi un bun prieten pentru invatarea unui limbi straine, mai ales ca pentru engleza asistenta e in limba romana. E interactiv si simplu de folosit, de aceea il recomand de cate ori am ocazia. happy Good luck!

| Ioanaaaa33 explică (pentru dannyel86):

Merci încă odată! big grin