Din ceea ce ne-ai prezentat aici, e puțin probabil că cineva poate fi îndreptățit să spună că e bine sau nu.
Eu unul mă abțin.
Și ți-o spun de pe poziția unuia care a citit aproape 500.000 de pagini de carte.În afară de ziare și reviste.
Ceea ce pot spune este că ai ceva probleme cu ortografia, cu plasarea virgulelor.Nu e corect ca într-un text de literatură să se scrie „1 milion". În mod cert, în asemenea situații nume ralele se scriu cu litere.
Citez cîteva titluri clasice:
„Un milion pentru un surîs"; „Cum să furi un milion de dolari", „Cei trei mușchetari", „După douăzeci de ani", „Bancnota de un milion de lire sterline".„Cei șapte magnifici", etc.
Răspunsurile care m-au precedat sînt binevoitoare dar ...naive.
Bună,
E destul de interesant ce ai scris. Mai ai de lucrat la titlu, dar în rest e ok.
Îmi place cum descrii, ar trebui să pui mai mult accent pe asta.
Îmi dai, te rog, un link cu blogul tău? Aş vrea să citesc mai mult.
Baftă în continuare!
Numai bine!
Bună, am avut probleme cu contul vechi, de aceea răspund de pe altul nou. https://www.facebook.com/Alex.Thoughts aici mă poţi găsi momentan :)
Este foarte frumos, chiar admirabil! Continua sa scrii. Nu conteaza parerea celorlalati, poate unii vor fi invidiosi, tu trebuie sa fi multumit. Vad ca scrii din suflet, cu sinceritate si devotament. Mai mult nici nu se poate cere. Felicitari! Te rog sa mai postezi pasaje, chiar as vrea sa le citesc.
Mi se pare o carte buna, dar incearca sa eviti detalile si incearcA sa bagi suspans actiunea sau comedie cartea ar fi mai interesanta
E foarte frumos si descriptiv, parca te confunzi cu personajul. dar cred ca folosesti prea mult punctele de suspensie si rezulta ca ideile pe care le transmiti nu sunt suficient de clare ceea ce te ameteste putin. dar scrii frumos, continua!
In primul rand ai scris foarte frumos continua sa faci asta. termina cartea si nu ezita sa o publici..doar nu vrei sa ne privezi de o adevarata capodopera...singurul lucru care l-as schimba e titlul ..fiindca nu prea atrage atentia citititorului ..stii el trebuie sa capteze esenta roamanului/povestii..si indiferent de cate critici vei primi nu renunta la acest lucru...continua sa faci ce iti place si ai sa vezi ca intr-o zi vei ajunge un mare scriitor.Succes in terminarea cartii!