| zatz a întrebat:

Salut.Am scris cateva versuri si chiar imi plac. Vreau sa aflu si parerea voastra. Tema este morbida dar este a mea nu? Astept criticile voastre oricum ar fi ele.Scuzati-ma pentru eventualele greseli de scriere sau gramaticale si daca vreti corectati-ma.Multumesc

As you go down into darknes
Death spirit comes for you
When you'll feel the numbiness
Devil's on your tail

Incarnated marvels, wishes and thoughs
Cruelty and perfections for bastards
This, all your hopes, gonne away
Your last battle starts, this isn't play

Standing still in the wind
He's got your mind
Sufocated by deep wrath
Troubling the mud, you're already behind

Images of a lost life
Displaced by moonshadows
And his bloody knife
You're strugling and he knows

There lies your bleading flesh
And frozen heart stronger than ice
Now he's soul is fresh
Exposing your sacrifice

Soul's wackin'up from painfull trip
In an abandoned cemetery land
Burried in lava so deep
Nobody won't give a helping hand

Realising ugly truth
Screaming for god's help
Soul is bleeading to death
Begging for a doze of meth.

Răspuns Câştigător
| ramilix8 a răspuns:

Da-le unei trupe de rock si or sa fie numai bine primite si puse in valoare.

7 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Esti fata nu-i asa? sau ai copiat dupa o fata pentru ca suna exact ca o invinuire, ceva specific feminin. din versuri rezulta ca exista un inamic si o victima fara speranta, deci in traducere libera un baiat i-a frint inima unei fete, si tot ce se intimpla dupa aceea e vina lui.

| vampirika a răspuns:

Mda...cineva gen dani filth =]]
te iubesc love struck

| zatz explică:

Atunci beau un vin fiert si mananca langa soba... dar ai grija sa nu cazi in foc cand te aplici dupa cutitul care tocmai tea intepat in picior cand l-ai scapat dupa ce tiai crestat un deget... daca ai trecut peste poate o sa iti placa friptura mai mult cu sangele tauwinking

| zatz explică:

BogdanSl:da am luat-o ca pe o gluma.si eu tot ca pe o gluma am zisotongue nu mi-am facut un plan ca sa ma tin de el...gramatica,stiu am unele probleme dar ma chinui sa invat. oricum o sa o retusez.

thealchemist : imi pare rau ca ma confunzi cu o fata...sunt baiat.si daca te gandesti ca sunt din ala care sufera din dragoste sau astfel de chestii nu e asa...ascult black metal si de aici toate cele. fata care sufera din cauza baiatului nu vad de unde, dar oricum multemesc pentru raspunsuri

| zatz explică:

Nu sunt chiar la pamant.inceraca...da tot a mea ramane...

| Peryngveohlin a răspuns:

Foarte frumos(cel puțin pentru mine?)

| Nicksin a răspuns:

Baiatu? Deci...gramatical,esti la pamant! Rima=(zero), iar unele propozitii/fraze, chiar nu au inteles.Imi permiti sa te corectez/adaug/elimin anumite cuvinte sa vezi cum iasa?