| Andrianarusu a întrebat:

Salut,am un blog in care scriu,insa sunt citita in mare parte doar de prieteni,am nevoie de ajutor, cum as putea sa-mi fac mai popular blogul? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Daca vrei sa faci din blog o afacere atunci citeste cat mai mult pe domeniul PR. In general ai nevoie de o echipa intreaga pentru a promova si a face sa mearga un blog la mai mult de 10.000 hits pe zi. Te poti folosi de tool-urile din Google Alerts de exemplu, ai acolo si monitorizarea. Poti folosi functia advertise de pe Facebook precum si publish stories&feeds. Raportul pret/hits e extrem de favorabil. Daca insa folosesti blogul pentru a scrie (beletristica, despre asta vorbim) atunci mai bine renunta la el si apuca-te sa scrii pe bune, pentru ca un blog doar te tine din treaba. Ori, e mai ok sa publici carti decat posturi pe blog, nu?happy

14 răspunsuri:
| LaYeR a răspuns:

Poti incerca sa scrii link-ul blogului la status pe mess si sa trimiti mass-uri cu el, incearca sa faci putin spamhappy
Apropo, pot sa vad si eu blog-ul?

| Spitz10 a răspuns:

O mare parte din bloguri nu sunt citite desi sunt interesante. Vreau si eu linkulwinking. Incearca sa il pui ca status la mes, sau poti lasa linkul aici pe tpu.Si pe alte siteuri populare de romani. Funda?

| pricopgeorgecatalin a răspuns:

1. Inscriel in directoare web.
2. Depinde de tema aleasa, daca scrii poezi, povesti de-ale tale e destul de greu sa te remarci la inceput, poate nici n-ai sa reusesti.
3. Fi atenta la tag-uri (cuvintele cheia)
4. Optimizarea SEO (cauta pe net nu-ti pot explica detaliat acum).
5. Nu asculta de LaYeR.
6. Posteaza-ti articolele si pe TPU, vei castiga ceva cititori la fiecare articol si in timp, unii pot sa ramana cititori fideli.
7. Merg sa-mi fac o baie, noapte buna.

| Andrianarusu explică (pentru LaYeR):

Sunt citita de prieteni, si ei ma ajuta frt mult, caci posteaza linkul blogului pe fb, eu pe fb am facut pagina blogului http://www.facebook.com/milbus,aici sunt linkurile de la blog

| Andrianarusu explică (pentru Spitz10):

Am incercat deja, da, uite o postare http://rusuandriana.blogspot.com/......tp?/search

| Andrianarusu explică (pentru pricopgeorgecatalin):

Idee nu am cum sa-l inscriu in directoare web, dar am facut pagina blogului pe fb, am sa incerc sa postez pe TPU, multumesc pentru sfaturi, vise placute

| Leptosome a răspuns:

Fa reclame pe alte site-uri, sau pe site-uri de socializare.

| Spitz10 a răspuns (pentru Andrianarusu):

Sau ai putea sa faci o pagina special pentru blogul tau.

| Spitz10 a răspuns:

Mia placut ambitia ta...dar nu inteleg nimic despre blogul cu casa aia darapanata.Nush cred ca multa lume nu mai apreciaza astea...incearca poate cu niste biografi sau tradu cantece populare in romana scrie o poveste sau ceva

| Andrianarusu explică (pentru Spitz10):

In partea dreapta sunt si alte posturi...pai daca ei nu stiu sa aprecieze litertura,sunt dea binelea "marginiti",eu nu am blogul pentru a fi populara, adica nu am de gind sa postez (cintece, biografii, povesti, etc)...ca sa atrag atentia asupra mea, in fiecare postare este prezenta o morala, si daca cel ce citeste o intelege, e bine

| Andrianarusu explică (pentru TheAce):

Ideile sunt foarte bune,pina a publica carti eu am nevoie de multe cunostinte si ceva practica, blogul ma ajuta cu practica, insa eu nu vreau sa scriu romane(chiar daca am idei), vreau sa scriu mai mult psihologic, si la geneal iubesc jurnalele.Am gasit o persoana care ma va ajuta sa-mi fac mai citit blogul.Mersy pentru ide.

| TheAce a răspuns (pentru Andrianarusu):

Ai grija doar ce publici pe blog. Pentru ca nicio editura care se respecta nu-ti va publica un material care a fost anterior pe un blog. Aici e toata problema. Sa nu ajungi sa-ti para rau ca ai irosit un material bunbig grin

| Andrianarusu explică (pentru TheAce):

Inspiratia mea e asunsa in interiorul meu, nu in blogurile straine laughing)

| pricopgeorgecatalin a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun dar blogul tau este unul cult sa spun asa, nu este ceea ce cauta noua generatie si o sa-ti fie destul de greu sa-l faci popular.

Chiar si blogurile de NISA comuna gen: gaming, IT, social, etc au probleme deci daca nu esti comentata nu inseamna ca nu esti citita.

Blogul tau cere cititori stabili, nu este un blog pe care ajungi cautand: How to fix 505 error sau chestii de genul.

Deci e normal sa ai probleme in a fi citita, cunosc cauzuri care dupa ani au cateva sute pe zi (vizitatori, nu comentarii) si posteaza despre orice, monden, it, gaming, etc.