E plina de greseli de ortografie. Atat de multe incat nu am putut-o citi fara sa ma enervez. Prima regula este sa fii un perfect cunoscator al limbii in care scrii. La tine, mai e mult pana departe.
Te contrazici singur omule!'o simteam strabatundu-mi venele';
'nu-mi simteam sangele strabatand prin vene'
'de ce simteam acel curent care-mi strabatea venele?'.
Cele 3 enunţuri sunt unele după altele...
Wow... si mai departe?
E de-a dreptul infricosatoare. Te rog sa continui pentru ca, chiar vreau sa citesc cartea. M-a prins povestea mai mult decat ''Twilight".
La inceput nu mai stiam despre ce e vorba, caci ai sarit de la o faza la alta, apoi am vazut ca era vis care pana la urma nu e vis ci esti in sicriu, e cam fioros, insa si eu am scris o povestioara cu un vampir dar era mai putin infricosatoare daca iti vine sa scrii... scrie. Ai unele greseli, probabil ai tastat rapid. Daca continuui, sa-mi trimiti continuarea, sunt curioasa.
@Julyssa, sincer sa fiu tot ce am scris este din imaginatia mea, cand scriu ma gandesc la ce as vrea sa citesc eu intr-o carte. Ce m-ar face sa continui sa o citesc, si nu as recurge la furtul ideilor altora, dar m-ai facut curios si o sa ma uit sa vad despre ce ii vorba in ucenicul vampirului
Am 17 ani...si mersi de sfaturi.Si in legatura cu ce a spus Brigaela despre greseli, stiu ca am multe dar ce-a ce scriu acum nu este varianta finala fireste. Dupa ce termin cartea o sa o recitesc de 100 de ori daca e nevoie pentru a corecta toate greselile.
Alex te rog sa mai citesti odata ca nu prea ai inteles. Sa iti explicurerea se extindea din ce in ce mai repede in tot corpul, o simteam strabatandu-mi veneleeci aici simtea durerea.
Nu imi simteam pulsul sau inima batand, nu imi simteam nici propira respiratie si nici sangele curgandu-mi prin vene:Aici e cu totul altceva.
Eram cu siguranta mort, dar daca era asa cum presupuneam…de ce simteam durerea, de ce simteam acel curent care imi strabatea venele prin tot corpul:Iar aici era un fel de intrebare retorica in legatura cu prima fraza.
Da, pare descrierea unui episod de vis. Este în mod clar un fragment din ceva. Dacă continui tot așa, te epuizezi, nu are sens. Depinde ce faci cu fragmemntul acesta, cum îl integrezi în ceva. Vi fi roman, e nuvelă deja gata, va avea cartea un subiect de tratat sau mai multe, care este publicul țintă, cine te va citi și va aprecia ceea ce scrii. Deocamdată, din această lectură nu rezultă nimic clar, dacă chiar vrei ceva cu scrisul tău sau doar scrii pur și simplu cum îți vine.
Salut! Sa sti ca am citit tot si mi-a placut foarte mult. chiar se vede ca ai pus suflet in aceste randuri... chiar merita. Dar ceea ce vreau sa-ti spun de fapt este ca daca u vrei sa scrii aceasta carte, ar trebui so scrii. sa nu ti cont de parerile altora... sa faci ceea ce simti tu. Dar oricum este foarte tare si chiar ca ar trebui sa continui succes
Foarte tare.Imi place, e captivanta. Greselile de ortografie le-ai facut, cu siguranta, doar la transcrierea pe acest site. Din cate observati, a scris mult si era imposibil sa nu se strecoare greseli.Nu lua in seama rautatile. E ok.Cati ani ai? Te intreb deoarece chiar ai imaginatie!
Virusel, nu sunt fana ta numarul 1 si nu raspund pentru funda, asa ca fii atent la mine:
In primele randuri ai repetat obsesiv cuvantul "vene", deranjant!
As putea considera ca sunt greseli de redactare, dar, poti sa citesti si de o mie de ori, daca nu vezi greseala, ti se pare minunat:
- substantivele nu le articulezi totdeauna, vezi "ochi", "morti"...;
- ai mare grija: omiti cratimele, de exemplu: "s-a", "mirosindu-i"...;
- omiti virgule obligatorii, cum sunt cele care leaga propozitiile de acelasi fel intre ele sau cele care se asaza inainte de conjunctia adversativa "iar".
Asta, legat de forma, iar in ceea ce priveste formula narativa si expunerea, stilul e putin incarcat, aglomerat, inca nu e format.
Banuiesc, dupa modul cum te exprimi, la masculin, ca esti baiat. Nu uita un lucru: creatorii marii literaturi sunt barbati, nu-i face de ras! Exerseaza, invata, citeste multa literatura si vei gasi formula proprie.
Si inca ceva! Sa nu crezi niciodata cand cineva te maguleste, sigur vrea ceva de la tine, chiar si o funda!
Sigur, trebuie' s-o continui! Si cand o scoti pe piata anunta-ma, o voi cumpara!
Mi-a placut.Cam infricosator.Cred ca ai muncit la ea dar daca iti face placere eu zic sa continui si sa ne scrii si noua continuarea.succes :*
Ca și Critic Literar și scriitor, îți zic următoarele: Nu stăpânești deloc bine limba română și acest text nu are absolut niciun fel de valoare literară. Ești o varză abismală. Și am fost blând. Foarte. Daniel U. - Out.