| qwerty1234 a întrebat:

Salut, m-am hotarat, cand o sa am 25 de ani o sa ma mut in America! Mie pur si simplu nu mi se potriveste stilul de viata din Romania(nu vreau sa intru-n detalii) si mi-ar placea tare mult sa locuiesc acolo si sa am o familie careia sa-i pot oferi cat mai multe, in Romania majoritatea populatiei traieste in saracie, de exemplu: daca eu le cer parintilor sa-mi cumpere un caine de rasa nu-si permit sa mi-l cumpere. Engleza o inteleg si acum(la 16 ani) foarte bine deci aia nu e problema. Daca ar fi sa aleg acum, ce ziceti, in ce oras ar trebui sa ma mut, as vrea sa nu fie foarte aglomerat dar sa fie frumos, undeva langa ocean big grin? Mai este cineva dintre voi care are acelasi vis ca mine?

4 răspunsuri:
| Pumma09 a răspuns:

Da, eu.
Eu as merge in unul dintre aceste orase:
San Francisco
Huston
Miami
Los Angeles
Buenos Aires[America de S]
Sao Paolo[America de S]
Rio de Janeiro[America de S]
Philadelphia
New Jersey
JacksonVille

Am f multe optiuni...eu am d unde alege rolling on the floor

| Pumma09 a răspuns:

Da, eu.
Eu as merge in unul dintre aceste orase:
San Francisco
Huston
Miami
Los Angeles
Buenos Aires[America de S]
Sao Paolo[America de S]
Rio de Janeiro[America de S]
Philadelphia
New Jersey
JacksonVille

Am f multe optiuni...eu am d unde alege rolling on the floor
Sper ca ti'am fost de ajutor happy

| SoJustMeAndU a răspuns:

Am si eu acelasi vis ca al tau, numai ca eu vreau sa ma mut in Anglia, oricum in Romania nu se mai poate trai mult o sa ajungem la irakieni sa ne batem pentru libertate si mancare.Ai putea sa te muti in Boston(America de Nord)are vedere buna la ocean, sau New York numai ca aici nu prea ai liniste.Succes la 25 ani!

| qwerty1234 explică (pentru SoJustMeAndU):

Multumesc si iti urez sa ti se indeplineasca visul. Apropo, cati ani ai?