| DoodyAlexx a întrebat:

Nu de mult (cam un an de zile) am descoperit ca am un mic talent si anume poezia. Nu ma cred Eminescu sau Bacovia, dar mi-am facut un mic blog unde am postat niste poezii si as dori sa stiu parerea la mai multe persoane pentru ca ma gandesc serios sa duc mai departe acest talent. Multumesc.

Link-ul pentru blog este: http://alexpauldamian.wordpress.com

Răspuns Câştigător
| windrime a răspuns:

Am citit cateva dintre poeziile tale postate pe blog, felicitari sunt superbe, m-a impresionat foarte tare cea cu bunicul, continua sa compui, si eu am aceasta pasiune, acum ceva timp o ruda scriitoare mi-a spus ca rolul principal al artei e sa creeze emotie, deci nu te opri.

5 răspunsuri:
| DoodyAlexx explică (pentru windrime):

Multumesc.

| foxsilver a răspuns:

Desi nici eu nu ma cred un critic literar, pot spune totusi ca ai talent.
Observ in poeziile tale nuante de cenusiu bacovian.Cred ca este doar o etapa si mai tarziu vei putea sa-ti creezi propria ta"culoare",propriul tau"ton"ce te va singulariza,te va particulariza.
Repet inca o data, ai talent, sa-l intretii ca altfel se poate pierde si ar fi trist.

| DoodyAlexx explică (pentru foxsilver):

Multumesc foxsilver.

| corolav a răspuns:

Amice, mai întîi îți pot spune că, fiind matale român, ai scris în limba română, o limbă pe care, din nefericire, nu o prea cunoști.
Ortografia și punctuația limbii române sînt pentru matale ceva inexistent. Nu știu prin ce școală ai trecut dar la acest capitol nu poți avea nici nota 1.
Cît despre poezie... ești în mod categoric pe un drum greșit!
Ceea ce ne propui matale nu e în niciun caz POEZIE.
Nu te lăsa îmbătat de laudele naive ale unor nepricepuți în materie. Comparația cu textele bacoviene e mai mult decît o blasfemie. E o distanță ca de la cer la pămînt între concepția ideatică și realizările lui Bacovia și ceea ce scrii matale.
Nu faci decît să așterni niște gînduri și sentimente morbide într-o înlănțuire haotică.
1000 de specialiști dintr-o mie îți vor spune același lucru ca și mine.
Apucă-te de alte îndeletniciri!
A scrie poezie e un lucru deosebit de greu și e nevoie de un har lăuntric pentru a ajunge la a realiza așa ceva.