| PufuleteKiduuu a întrebat:

Care sunt muzele picturii, sculpturii, arhitecturii, dansului, poeziei, teatrului, eu an căutat dar nu găsesc deloc sad Dau fundă!:*

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Calliope (Κaλλιόπη) - muza poeziei epice
Clio (Κλειώ) - muza istoriei
Erato (Eρaτώ) - muza poeziei erotice
Euterpe (Ευτέρπη) - muza poeziei lirice
Melpomene (Μελπομένη) - muza tragediei
Terpsichore (Τερψιχόρη) - muza dansului
Thalia (θάλλεω) - muza comediei
Polyhymnia (Πολυμνίa) - muza retoricii
Urania (Ουρaνίa) - muza astronomiei
wikipedia

7 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Ai primit un răspuns excelent. Ai promis că dai funda. De ce nu ai dat-o?

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru corolav):

Trăieşti pentru fundă?

| corolav a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Nu e pentru mine, pentru că nu eu am răspuns.
E mentru onoarea cuvîntului celui ce a solicitat un ajutor.
În enunţul cererii s-a scris: " Dau fundă".
Deci!
Intervenţia ta, fantomatică, venită din abisul sepulcral, mi se pare mai mult decît naivă.
Apropos! Nu ştiu de unde ai găsit pe acest "sepulchre". Scris doar aşa pentru că poate face impresie pentru naivi.
Corespondentul latin pentru "mormînt" este "sepulcrum, i".
Sensul latinesc al interjecţiei "en" ( iată) nu poate avea sens de prepoziţie ( în) şi în niciun caz nu poate preceda un substantiv feminin ( mors, mortis) în cazul acuzativ.
E un mare păcat să stîlcim frumoasa limbă latină.
Mai mergi, amice, puţin la reciclare!
Să fii sănătos! (-oasă).

| corolav a răspuns:

Pe de altă parte, nu ştiu cît de fericită este îngemănarea într-o expresie a englezescului "sepulchre" cu latinescul "mortem".
Scriem şi noi aici doar aşa ca să ne aflăm în treabă!

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru corolav):

Intervenţia mea nu e mai fantomatică decât a ta. Ştiu că tu nu eşti acelaşi utilizator care a scris primul răspuns. Bineînţeles, în caz că nu e un al doilea cont, însă mi-ai confirmat că nu e aşa.
Mi se pare penibil comentariul tău. Utilizatorul are dreptul de a face cum consideră; poate să dea funda, poate să n-o dea, poate să promită şi să nu se ţină de cuvânt - serios, e un domeniu virtual, care-s repercusiunile? Cine îl trage la răspundere şi cine-l mustrează? Tu?
Şi cu funda nici măcar nu-şi poate şterge băsul, nu valorează nimic. Poate fi considerată ca o recompensă morală, vezi că ai primit una şi-ţi zdrăngăne inimioara.
Dar atât. Dacă răspunzi, răspunzi pentru a AJUTA oamenii din spatele întrebării.
Total offtopic, despre username-ul meu: este un magazin pe Etsy.com cu acelaşi nume, deţinut de o utilizatoare YouTube al cărei abonată sunt. Îmi place tipa, îmi place numele. Chiar nu cred că eşti tu în măsură să comentezi despre username-ul meu. Poate să fie în orice limbă, oricât de lung, să conţină felurite caractere, să fie chiar greştit gramatical. Nu e treaba ta.
Du-te şi rumegă căcaturi în altă parte.

| PufuleteKiduuu explică (pentru corolav):

Pentru informaţia ta de a nu mai spune lucruri fără sens este ca de zile bune nu am mai intrat pe blog şi de aceea n.am ales răspunsul câştigător. Mulţumesc.

| PufuleteKiduuu explică (pentru MalleusMaleficarum):

Îţi mulţumesc pentru că i.ai deschis ochiihappy