| LikeGreen a întrebat:

De ce Romania este populata de oligofreni, manelisti si cocalari in proportie de 98% iar artistii,oameni culti,sensibili,educati, cu afinitate, in proportie de doar 2%?

20 răspunsuri:
| هوراس a răspuns:

Pentru că nu mai este Ceaușescu la conducerewinking

| Buresbista123 a răspuns (pentru هوراس):

Da exact asta e motivul...ca doar nu aia care au crescut sub Ceausescu au ajuns sa conduca tara in ziua de azi...

| KrYsTy2OOO a răspuns:

Din aia 98% manelisti oligofreni..., esti si tu.

| Buresbista123 a răspuns (pentru هوراس):

De dasta...http://www.youtube.com/watch?v=bTbLslkIR2k
si de kiki riki miki, pentru ca este promovata incultura, vezi zavoranca si dan diaconescu toata ziua la tv, uita te si la Zeitgeist e tot pe youtube

| JellyBean12 a răspuns:

Hai sa nu o luam chiar asa de aspru cu romanii

| nda a răspuns:

Ce ai adunat/scazut/inmultit/impartit de ti-o dat rezultatu' asta?
Ce te face pe tine sa crezi ca nu faci parte din acei 98%?

| whatevernvm a răspuns:

Ai cam exagerat cu statisticile, intr-adevar, sunt destul de multi asa cum ai zis tu, dar nu suntem chiar in halul asta de jegosi cat sa fim in procent de 98%.

| DanDannn a răspuns:

Vrei sa iti zic o faza?
Am cautat pe net a 8-a minune a lumii, si mi-a dat o manea. Ce sa fac eu, am inceput sa ascult maneaua, poate o fi ceva inteligent *sigh* si, am descoperit ca, manelistii sunt niste retarzi.
de aceea, am dat un comment expicand versurile acelei melodii, care sunt total anapoda, si ghici ce : 19 manelisti mi-au dat like la comment, facandu-i sa se certe ca ultimii babuini in flacari.
Esenta raspunsului este ca TU, poti controla populatia. Trebuie doar sa stii cum.
Oamenii, psihologic vorbind, simt nevoia sa se ia dupa un "lider", si dupa "turma". De aceea, cei mai multi sunt manelisti deoarece numarul celor ce nu asculta manele sunt putini, mesajele fiind complicate la celelalte genuri de muzica sau la celelalte activitati.

Un manelist nu poate intelege niciodata un vers din Tupac sau Eminescu.

| LikeGreen explică (pentru whatevernvm):

Asa este am exagerat cu procentajul, dar am vrut sa il fortez pentru a arata ca totusi sunt destul de multi si nu facem nimic sa schimbam asta!

| LikeGreen explică (pentru DanDannn):

Ai dreptate in ceea ce spui asta se numeste instinct de turma s-au ce face x face si y, oricum cred ca trebuie sa ma inpac cu ideea asta. Mersi pentru raspuns!

| هوراس a răspuns (pentru Buresbista123):

Bă omule... te asigur, că dacă tovarășul Ceaușescu mai era la conducere... România era țară de lăudatwinking

| هوراس a răspuns (pentru KrYsTy2OOO):

De fapt, tuwinking el e un om normal, tu un gunoi care vede doar pe alțiiwinking

| هوراس a răspuns (pentru DanDannn):

Un manelist este prea incult... ca să fi auzit de 2Pac și Eminescuwinking

| هوراس a răspuns (pentru whatevernvm):

Păi în jur de 60% din oameni sunt așa... restul de 40% sunt oameni culți, cu care ne mândrim happy ar trebui să luăm atitudine, să schimbăm ceva

| Balmung a răspuns:

Pentru ca proportiile date de tine sunt cam false si nu reflecta adevarul Oamenii de care vorbesti a fi in proprotie de doar 2 % sunt mult mai multi dar nu sunt meditizati pentru ca nu fac raiting, nu sunt profitabili. Aia care zici tu ca-s 98% sunt mai intens mediatizati si sunt produsul unei reeducari soft de manipulare mass-media.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Lucrezi cumva la Institutul de Statistica de esti asa de sigur?
Iti recomand sa citesti o carte: Ghidul Nesimtitului de Radu Paraschivescu.
Vei vedea ca manelistii si cocalarii sunt, de fapt, foarte putini (prin comparatie cu oamenii "normali"), dar sunt foarte zgomotosi si stridenti, astfel incat par mai multi.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Buresbista123):

Este promovata incultura pentru ca asta se cere si asta are succes. O emisiune gen Fete rele (nici nu stiu daca asa se numeste, cea cu Snaziana Buruiana, Tonciu si Pamela de Romania) are mult mai multa audienta decat o emisiune culturala de pe tvr. Si pentru ca si institutiile de presa au nevoie de bani vor da exact ceea ce cere publicul, din pacate. Ceea ce este la televizor reflecta ceea ce vrea publicul sa vada. Pentru ca oamenii se uita, fie ca le place, fie ca vor sa se amuze, fie ca vor sa se simta mai inteligenti, indiferent de motive aleg astfel de emisiuni. Daca nu le-ar alege, televiziunile nu le-ar mai face.

| KrYsTy2OOO a răspuns (pentru هوراس):

Frate, intrebarea asta chiar ti-a intrat la inima, numai tu ai dat raspunsuri, daca eu l-as injura acum pe ''tovarasul'' Ceausescu tu cred ca m-ai turna si la politie, ce ai de-l lauzi atat?

| هوراس a răspuns (pentru KrYsTy2OOO):

Nu te-aş turna, doar că, eu am acum aproape 18, deci nu l-am prins, dar profesorii/părinţii/bunicii ziceu cât de bine era pe atunci, ţiganii erau obligaţi să muncească şi chestii de genul, nimeni nu freca menta toată ziua happy poate că unele chestii erau exagerate, dar ar fi mai bine să se schimbe odată preşedintele happy

| KrYsTy2OOO a răspuns (pentru هوراس):

Ai dreptate! bravo!, imi place raspunsul asta