| EmyEmyy a întrebat:

Uitativa va rog la caricatura mea cu obama ( http://i.imgbox.com/acdV6Iag.jpg
) si incercati s-o comentati, sa spuneti cu ce am gresit la ea... etc

Fundaa :D

Răspuns Câştigător
| CaloriferCultural a răspuns:

Îmi place. E puțin mai asiatic, dar din moment ce recunosc personalitatea, chiar și fără să fi citit dinainte, cred că e reușită.

9 răspunsuri:
| TaLyDa a răspuns:

Mie nu imi arata sad Zice ca probabil a fost stearsa imaginea

| Maruu a răspuns:

Acum merge. Incearca din nou, dar trebuie sa astepti putin... Foarte frumos desenul! happy

| En3Rgi a răspuns:

Mie mi se pare inregula caricatura.Si nu pot sa gasesc ceva gresit la ea.
Bafta!

| EmyEmyy explică:

Nu prea stiu sa desenez caricaturi si poza e asa de stearsa din cauza camerei de la telefonul soramii... mersi de pareri.

| AndreiAndrew a răspuns:

Este frumos desenul! Ai talenthappy

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Nu ai folosit o construcţie corectă, de aceea sprâncenele, urechile ş.a nu sunt simetrice şi poziţionate corect, haşura e oribilă, urmăreşte tutoriale pentru haşură şi încearcă să foloseşti creioane de diverse numere. Creioane există: H-9H care au mina tare, deci au griuri deschise, HB care e moderat, B-9B care au mine moi, deci griuri închise spre negru, F care e la fel, moderat. Dacă dai un search pe Google, pe Wikipedia îţi va apărea o scară a intensităţii acestor creioane.
Urechile sunt incorecte, caută pe net să vezi cum arată o ureche dacă ai dubii şi apoi deseneaz-o, acelaşi procedeu e valabil şi la nas, care nu seamană cu nasul tipic de persoană african-americană, acel nas specific turtit, borcănat şi cu nări proeminente.
Dacă nu este copiat de pe internet şi dacă e prima sau printre primele tale încercări la o caricatură, e ok.
Cu timpul, prin studiu şi exerciţiu o să devii mai bun/ă, deoarece nimeni nu s-a născut învăţat.

| EmyEmyy explică (pentru MalleusMaleficarum):

E printe primele mele caricaturi, si nu i-am dat foarte mare importanta schitei, pe langa asta umbrele se vad mai bine in realitate decat in poza asta. Urechile nu prea le-am dat importanta nici lor chiar daca erau mari si ieseau in evidenta deci trebuia sa le fac bine, sunt clasa a 5 a si mai am ani buni de invatat pana sa capat experienta, nasul nu imi iese... o sa ma uit pe youtube cum se face, am desenat vreo 3 portrete dupa aia am vrut sa vad ce am dobandit cu ele, si eram destul de mandru de ce mi-a iesit dar ar trebui sa dau importanta fiecarui detaliu. Multumesc mult pentru observatii. Ti-as fi dat tie funda dar acum se bucura altcineva de ea. Bafta!

| Tweetyx3 a răspuns:

E foarte reusita.Mie imi place. Funda?; o3

| EmyEmyy explică (pentru Tweetyx3):

S-a cam dat. big grin