Tablou : Ice Moon 1
Pictor : Gabriela Calinoiu
E interesanta si e si usor de pictat
Cum adica peisaje favorite? Si eu pictez peisaje, doar ca mi le imaginez singur, nu copiez niste poze cum vrei tu sa faci
Am deja doua compozitii pictate in ulei (dupa ideile proprii), dar diferenta dintre un peisaj si o compozitie e destul de mare. Nu am ajuns la acea performanta ca sa-mi imaginez un peisaj si sa-l pictez. E destul de greu sa potrivesti culorile ca sa prezinte acea naturalete a mediului.
Cauta in natura e imposibil sa nu gasesti ceva.Mediul inconjurator este fascinant. Poti picta chiar si o vaza cu flori ce trebuie numai peisaje? Dar daca nu gasesti inseamna ca nu esti destul de atenta :p
Multumesc de sfat. Tocmai de aia ca sunt atenta nu pot. Natura e vesnic schimbatoare si prea vie ca sa o pot reda si eu ma consider limitata in domeniu respectiv.Reusesc sa fac ceva frumos dupa un timp de munca buna.Cit despre o vaza cu flori, intr-adevar ar fi frumos, dar am deja lucrari de natura statica. Si apoi, nu prea am timp sa experimentez, cred ca va fi unicul tablou pictat pe vara aceasta, de aceea vreau sa fie memorabil si sa ma inspire...
anonim_4396 întreabă: