Frumos tare... mesajul pe care il primesc citind aceasta poezie este acela de a te bucura de viata fie ea buna s-au rea... parerea mea
Hei, hei! E chiar fain ce ai scris tu. Ai ceva talent si ar fi pacat sa renunti.
Pentru promovare, ai putea sa iti faci un blog unde sa postezi poeziile sau sa le postezi pe Wattpad. Aplicatia e destul de utilizata si sunt sanse ca cineva sa citeasca ceea ce creezi. Ai putea sa iti rogi si prietenii sa te ajute cu promovarea.
Bafta ^.^
Buna, buna.
Nu suna bine ''Ninge cu tacere''. E ca si cum spun, ''stau cu tacere''. IN tacere.
Gaseste (CREEAZA, nu GASESTE ca in cazul de fata) niste figuri de stil NOI. ''Colac de salvare'', stii ca multi au mai folosit asta, nu este o idee originala, e auzita de undeva. Si inca cateva din text, stii care. Lucrurile fabricate in sufletul tau, nu luate din exterior, reusesc sa uimeasca.
Cu mici greseli gramaticale (nimic serios), dar... mi-a placut nespus. Eu, sunt mai mofturos de fel, insa poezia asta mi-a facut ziua. Iti doresc succes. P.S. Daca publici ceva, sa nu uiti ca te-am vorbit de bine azi.
Nu mai fi atat de dura. Si-a postat trairile, intr-un mod original.
Are timp sa se izbeasca de editori si alti sacali.
Consideri ca vorbim dur, dar asta nu inseamna ca taiem aripi. Cum s-a spus, nu infloreste fara critica. Stiu ca ai intentii bune, dar o cacofonie nu elimina tot ce am scris. Nu a cerut sfaturi blande. Scriu asta fiindca trebuie sa intelegi si tu ca desi e un lucru bun sa iei apararea unui om, dar asta nu inseamna ca il ajuti sa evolueze. Am raspuns fiindca era o alerta. Glumesc.
Un agramat nu va fi niciodată apreciat. Învață gramatica în primul rând :
"Va las mai jos o monstra" ))))))))))))))))))
MÓNSTRU, monștri, s. m. 1. Ființă mitologică
MÓSTRĂ, mostre, s. f. 1. Cantitate mică dintr-o marfă, dintr-un material, sau un obiect dintr-o serie de obiecte de același fel, după care se pot aprecia anumite caracteristici ale acestora; probă, eșantion, model
"Ochii ei albaștrii" )))))))))))
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Kornelia33 întreabă: