Pai daca esti masiv ti-as recomanda boxul.Dar daca esti mai slabut iti recomand desen sau muzica.Depinde ce vocatie ai.
Hey. Fa ce te pasioneaza. Ai spus ca esti genul care incearca nenumarate lucruri : poti sa incerci din fiecare si sa vezi care iti place mai mult.
Acum depinde si de subcategorii : la muzica ai de ales dintre o multime de instrumente...
Iar la desen poti sa faci, de fapt, pictura, desen in creion, graffitti, in tus, in pasteluri, etc.
Deci, eu zic sa incerci din toate si vezi care ti-e mai potrivita. Parerea mea e sa faci ceva desen. Dar asta e doar ce cred eu.
Sper ca te-am ajutat.
Succes in oricare din astea 3!
Paaai... daca ai voce, poti sa te bagi la muzica, corul scolii sau mai stiu eu?
Eu fac desen si imi place mult
Ti-am spus, depinde de ce iti place mai mult...
Depinde de preferintele tale, de pilda eu as prefera boxul, e destul de frumos sa faci un sport peste vara.Acum ca mai capeti cativa pumni, nu-i bai, doar asa devi barbat.Si inveti si tu putina tehnica, plus ca e un sport sanatos.
Cum de ai ales desen muzica si box
alege si u dintre desen si muzica sau desen muzica si un sport care nu iti umple capul de pumni. Chiar daca vrei un sport de actiune parerea mea ca ar fi mai indicat un sport den ai ki do ce nu implica pumni in cap ci cum sa il folosesti, iar daca ar fi sa alegi intre canto si desen vezi care te avantajaza, la care esti mai bun.