Pentru că tipa din joculeţ are capul mare şi părul albastru!
În concluzie, pune desene cu fete care au capul mare şi blue hair!
Baftă!
Scuze prietene dar galeria aia a ta e aşa cum e,slab,încearcă şi tu un traditional art,mai muncit,mai cu sanguine, cu b-uri bune, cu tot ce trebuie.E şi normal ca game-ul să fie mai urmărit.
Orice artă dacă e cu adevărat artă cere compromis.
N-as da nici un joc pe tipul ăsta http://aenigm4.deviantart.com/
O cere şi ea deşi numai eu ştiu câte canvasuri era să arunc pe fereastră,totuşi ca tradiţionalist radical zic că farmecul hârtiei cu cărbune e mai deosebit.
Btw, mă dusai să duc gunoiul şi observ că pictorul de la noi din bloc a cam început să se scarpine în cap, ai şi tu dreptatea ta.
13, omule, nici măcar nu am 7 watcheri pe contul ăsta 0_o Am doar 2 sau 3 şi nu cred că-i cineva destul de disperat să joace chestia aia de 18 ori
@Necrophagist
E-adevărat că trebuie' să mă pun serios pe treabă din moment ce sunt varză la anatomie, dar dacă mă concentrez pe traditional art o să mor de foame...
E bun omul... da' să nu crezi că arta digitală nu cere muncă Dacă făcea calculatorul toată treaba pentru noi ajungeau toţi proştii să lucreze la Pixar and stuff like that
Pentru ca acele 7 persoane care iti vizualizeaza desenele au jumat de mai mult ori jocu in aceeasi zi
1.17 metri(acolo, la profil, scrie 1.17 m)? anyway...ma mir cum de n-ai explodat inca de talent, fata