Se fac multe speculatii. hsm4 este momentan doar un proiect, nu se stie nici cine il va regiza. daca va interesatzi bbc a dat un comunicat cum ca inca distributzia nu e finalizata, sg lucru sigur e ca va aparea pe ecrane in 2010. subiectul hsm4 nu a fost dat inca publicitati. e posibil sa se urmareasca povestea altor personaje a liceului acesta, cei mai multi ziaristi straini sugereaza ca se va urmari un conflict intre wildcats si elevi altui liceu. la fel de probabil este si ca povestea pers noastre favorite sa fie urmarite la colegiu. informarea e totul:-P va pup
Pey nici macar acelasi regizor nu mai e alte personaje alt nume am citit intr-o revista si nu se va mai numi hsm4 si zac si vanessa fac tot hsm-ul fara ei filmul ar fi ca orice film plictisitor...nici nu cred ca ma voi uita adica cine stie ce mamute o sa joace in locul lui zac(troy)sivanessa(gabriella)
Pai pe net zice ca nu va juca nici vanessa nici zac si nici ashley pentru ca deja ei au terminat liceul.asa zice pe net. apoi nu stiu
Emamuresan întreabă: