Sigur ca da. Dincolo de asta, e xista si muzica neo-clasica si am sa-ti dau 2 sugestii celebre, 2 compozitori de muzica pentru filme, cei mai mari de altfel: Clint Mansell si Hans Zimmer. Iti recomand de la Mansell- Lux Aeterna de pe coloana sonora a filmului Reqviem for a dream pe care de asemenea il recomand
Da, foarte des. Chiar şi acum.
http://www.youtube.com/watch?v=qa0Z6g1XJkU
Superbă, nu?
Da, si nu imi e "rusine" sa o recunosc. E un gen de muzica superb, care din pacate nu se mai asculta in zilele noastre cum se asculta inainte. Imi place sa vad ca si altii mai asculta si recunosc asta.
Da,normal.
Ascult si clasica si imi place si opera.
Am studiat multi ani muzica clasica, inca pot spune ca o studiez si o voi studia toata viata.
Ma bucur sa aud ca mai exista persoane care asculta si muzica clasica!
@SadRomance. Canti cumva la vioara?
Dragut Inseamna ca esti la liceu de muzica, la canto clasic princpal si pian complementar Si eu am cate o ora de pian pe saptamana
Da Nu inteleg de ce s-a creat acest zid cum ca e muzica de mosi si babe, nu-i adevarat, sper ca in timp oamenii sa-si revina si sa aprecieze adevaratele valori. Mi-a placut citatul dat de Joshua Bell:"Muzica clasica a supravietuit sute de ani-si nu intamplator:ea ne comunica ceva esential si nu e doar o moda. A supravietuit pentru ca spune adevarul despre natura umana si acest lucru este independent de perioada in care traim".
DaciaRomania întreabă:
Duduc întreabă: