anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A folosit cineva un astfel de aparat de regenerat filtru de particule https://www.99vehicles.ro/diagnoza/adaptor-obd-carista.h tml
Își face treaba?
Fundă!

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am folosit Delphi ds150e, VCDS si OP-COM pentru regenerari, nu jucarii din astea pentru Android.
Nu stiu ce stie sa faca obiectul, dar eu nu as cumpara nimic de la 99vehicles, ca e un idiot paralel cu domeniul auto.

| badpanda a răspuns:

Ce masina ai?

| AlexandruAdy a răspuns (pentru badpanda):

Grand Vitara 2007

| badpanda a răspuns (pentru AlexandruAdy):

Cu pocnitori de interfete obd care costa 5dolari in China si la noi 50 de lei (unii cer 150 dar este acelasi )poti sa strici softul din computerul masinii.
Recomand Delphi150 sau Autocom, sunt aproap[e la fel. Cele originale costa cam 3000 de lei plus abonament anual iar clonele incep pe la 500 lei.Eu am unul Autocom si este multimarca, face regenerari, adaptari etc.
Incearca sa faci un drum de 10-15 km dar sa mergi constant cu 2400rpm -2700rpm.cu viteza mai mare de 50km/h.
Eu merg cu a 4-a chiar daca este loc de a 5-a.Si verifica saptamanal nivelul uleiului sa nu creasca de la motorina.

| Simpatic a răspuns:

Ce ai pus tu in link nu e aparat de curatat DPF-ul ci e un adaptor OBD pentru diagnoza auto!
Pentru regenerare/curatare filtru particule recomand sa mergi la un service care are aparatura pentru asa ceva.