| Andrei2467 a întrebat:

Accident pe o strada cu masina stationata.

Buna ziua,

Am facut un accident. Masina respectivului avand niste fisuri, eu fiind vinonat.
Am ajuns la politie si am primit o autorizatie de reparatii pentru zgarietura de pe bara din spate.
Masina mea este logic ca se va repara din banii mei, neavand CASCO, iar a dansului din polita RCA.
Intrebarea mea este, fiind o zgarietura pe a mea care zici ca a dat cu cheia cineva pe bara de spate care nici nu se vede ce se intampla daca nu o repar in termen de 30 zile.
Este obligatorie aceasta reparatie si apare in baza lor de date.

Stiu ca nu este scumpa reparatia, dar doar drumul si timpul pierdut pentru ceva ce nu prea se justifica nu mi se pare rentabil.

O parere?

Multumesc

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu conteaza ca figureaza in baza de date, nu te va cauta nimeni sa verifice daca ai reparat-o.
Insa la un control in trafic, politistii iti pot retine permisul de conducere, daca masina prezinta avarii fara autorizatie de reparatie valabila. Deci 30 de zile te acopera autorizatia, apoi este considerata o abatere.
Poti sa dai cu un penson de retus pe deasupra, sa se vada ca te-ai straduit, si aia e.

| eliancodrut a răspuns:

Stai linistit. Daca e doar o zgarietura pe bara de protectie nu te ia nimeni la rost. Tu pastreaza autorizatia ca sa poti sa o justifici.