| anonimusss12 a întrebat:

AJUTOR! Sall TPU, Anul trecut am cumparat o masina la mana a doua, proprietarul fiind aproape de mine am decis sa nu o mai imatriculez pe numele meu, Acum am fost sa fac actele pentru imatriculare si mi-a scris pe talon instrainat cu data de 3.02. 2017 Acum mai pot circula cu masina? Tin sa precizez ca am programare sa o imatriculez in iulie

6 răspunsuri:
| ee a răspuns:

Da poti

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde peste cine dai. Daca scria instrait catre acum 1-2 luni nu era o problema, dar mai bine de un an cine stie.

| anonimusss12 explică (pentru suntserios):

Scrie instrainat la data de 03.02. 2017 Am inceput procedura pentru imatriculare, am facut dosarul doar astept programarea peste 1-2 luni

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonimusss12):

Pai asta am zis si eu. Avand in vedere ca scrie ca masina a fost instrainata acum mai bine de 1 an s ar putea sa ai probleme chiar daca ai deja programarea facuta.

| anonimusss12 explică (pentru suntserios):

Si care ar fi consecintele?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonimusss12):

Art. 112

(1) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada înlocuitoare a acestuia se reţine de către poliţia rutieră în următoarele cazuri:

t) deţinătorul vehiculului nu a preschimbat certificatul de înmatriculare sau de înregistrare, în conformitate cu prevederile legale;

Niste lucruri pe care ar trebui sa le stii daca ai permis... bine, daca ai permis pe bune si chiar ai invatat legislatia.