A fost doar o lege care din cate stiu nu a strans destule voturi pentru a fi validata
Ideea este ca la noi in Cluj sa validata aceasta "lege" un membru al familie a mers acum 2 zile sa se apuce de scoala de sofer si pretul initial era de 1100lei cu tot cu analize tot! Si au spus ca costa 1600lei cu tot din cauza camerelor..Nu am crezut si am zis i-a sa dau eu 2-3 telefoane la niste instructori cunoscuti de mine..Si am vb cu 2 si mi-au comfirmat aceasta lege idoata ca se monteaza! Ideea este ca era vorba ca numai la examen sa fie camere.Acuma s-a propus pe intreaga durata a celor 30de ore!
Nu stiu ce sa spun posibil sa fie cum zici tu si daca s-a aprobat la Cluj cu siguranta ii in toata tara intr-un fel ii de mare ajutor pentru ca in Arad in 2012 nu s-au cam dat permise fara sa dai ceva foarte putine cazuri au luat fara, atat te ducea pana greseai sau daca nu te forta el cesa mai hotie pe fata un prieten a pus camera el in masina avand in vedere ca a auzit despre cum se dau permisele si el are peste 1 milion de km la activi a dat pentru E si l-a picat si cand i-a aratat camera la tablagiu a luat permisul pe loc
FPI La Cluj nu ii cu mita.Dar exista un idiot de politist care toti se roaga sa nu cada cu el foarte sever intr-un fel asa trebuie sa fie sa nu mai i-a toti cretini permisu,si eu am avut norocu ca am cazut chiar cu el, am zis in gand, gata am picat, dar nu a fost chiar asa a fost mai bine, am luat cu 0pct penalizare.Dar eu zic ca daca baga camerile mai ales la examene se merita pentru ca atuncea nu mai au cum sa te cada fara motiv!
Asta nu o stiu..Stiu doar ca nu se i-a mita... Daca incerci risti sa nu iti mai iei permis niciodata..Aicea la noi se mai umbla pe la aia de sus! Eu cunosc pe cinvea si mi-a spus ca ma costa 100euro si daca am luat sala in maxim 15 am permisu acasa, fara sa ma duc la oras.Dar am zis ca daca nu sunt in stare sa il i-au pe ""barba""mea mai bine nu mai dau
Eu am luat permisul '''pe barba mea'' si tot am avut 3 accidente in primul an. Unu a fost pe jumatate din vina mea (Am plecat pe verde si mancam la volan. Cineva a intrat in giratoriu pe rosu, si cel din fata mea a pus o frana brusca. Eu, fiind cu sandwichul in nas nu am vazut la timp, si, avand si ABS l-am pocnit direct in kuur pe cel din fata)
Al II-lea a fost grav, era sa mor. Mi-a explodat o anvelopa pe autostrada, cand eram in depasire la 160km/h. Cred ca s-a agatat in ceva cand am trecut podul de la Fetesti. (am mai platit si taxa de pod). Ai de capu meu ce drumuri avem, si ai de capu meu ce drifturi am facut cu masina. Noroc ca cel din spatele meu (pe care-l depaseam) a observat din timp si a franat, si noroc ca nu s-a intamplat asta in depasirea unui tir (altfel nu stiu ce ma faceam). Aici, ABS-ul si parapetul m-au salvat (altfel ma rasturnam si-mi rupeam gatul) sau saream cu masina-n sant.
Al III-lea a fost la munca. Eu faceam parcarea laterala in incinta unde imi desfasor activitatea. Singurul loc liber era in spatele unui camion, si ala s-a trezit sa dea cu spatele fara sa se uite in oglinda.
Asa ca, nu numai tu poti fii de vina daca se intampla ceva grav. Darami-te daca ai luat carnetu pe naspa, ala e certificat de deces.
geo9617 întreabă: