| Anonim20p a întrebat:

Am avut parte recent de un accident, am intrat în spatele cuiva și aș vrea să știu cam cât costă să repar/ schimb fata unui golf 5 break 2008 1.6 benzină
Motorul nu pare să fie afectat
Doar partea de exterior, caroserie, capotă și farul pe partea stângă

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pretul pieselor il vezi pe www.pieseauto.ro sau olx.
Manopera depinde de piesele afectate. Daca sunt afectate doar elementele care se pot schimba (capota, aripi, faruri), scapi cu cateva sute de lei, mai ales daca gasesti piese de aceeasi culoare.
Insa daca ai nevoie de indreptat elemente fixe are caroseriei, si de revopsit piesele pe care le cumperi din dezmembrari, vorbim de peste 2000 de lei doar pentru service, plus pretul pieselor din dezmembrari.
Nou nu merita sa iei decat farul, piesele de tabla noi sunt scumpe si proaste. Si bara poate merita noua, daca ai accesoriile bune de pe a ta, si o gasesti sub 500 de lei noua.

| Violleta2022 a răspuns:

Atat cat este estimarea celor de la service-ul auto.
Intai se anunta Politia de acident, apoi se afla vinovatul care va plati reparatia la ambele masini avariate.

In cazul de fata, fiindca tu ai intrat in spatele cuiva, tu esti vinovatul, ca nu ai tinut distanta legala si nu ai respectat legea, platind ambele masini avariate.
Masina lovita de tine va merge la un service auto pe care-l alege prpietarul acelei masini si vei primi o estimare sa-i repari masina aluia, asa cum vrea el.
Tu iti poti repara masina dupa aceea, la ce mecanic doresti tu.

| Anonim20p explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Bara a scăpat, și farurile
Ar fi capota, partea din față, mai mult plastic și puțin aripa stânga de îndreptat

| darrio2007 a răspuns:

Nu uita ca trebuie sa platesti si reparatia celui pe care l-ai lovit.
Estimarea ti se poate face mergand la un service.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru darrio2007):

Pai exista asigurare, de ce sa platesca el?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Anonim20p):

Sa te uiti pe sub bara, sa stea bine armatura aia ce vine intre lonjeroane si sustine bara, precum si la pozitia radiatoarelor, sa nu fie indoite sau plecate de la locul lor.

| Anonim20p explică (pentru suntserios):

Aia zic
Oricum am făcut amiabila

| Anonim20p explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Le-am verificat deja, e ok

| darrio2007 a răspuns (pentru suntserios):

Prin asigurare. Tot el plateste asigurarea.