Nu trebuia sa-i dai asigurarea.
In aceste conditii, soferul vinovat de producerea accidentului este obligat sa-ti furnizeze urmatoarele informatii: numele, prenumele si adresa de resedinta a proprietarului autovehiculului, denumirea si sediul asiguratorului, precum si numarul si seria politei RCA, numarul de inmatriculare al autoturismului.
De regula, pagubitul primeste o copie dupa asigurarea RCA, unde sunt inscrise toate aceste informatii.
Cine te a păcălit că ai rămas fără asigurare? Asigurarea e valabilă până când expiră
Salut,mă refer că i-am dat-o păgubitului, trebuie sa fac alta?
I-am dat copia, trebuie sa fac altă asigurare sau rămâne valabilă
Exact, rămâne valabilă doar ca anul posibil să plătești mai mult,
Rsmane valabila doar ca o sa scada clasa de asigurare si la urmatoarea asigurare o sa platesti mai mult din cauza accidentului.
Nu i ai dat lui asigurarea ta. El doar va fi despăgubit. Atât tot. Tu ramai asigurat până la expirarea poliței oricâte accidente vei face
Și după ce își repară masina ii rămân? Poate face ceva cu ele?
Poti sa ceri o copie de la firma de asigurari, era suficient sa-i faca o fotografie, dar si pentru tine e valabila o fotografie. Politia se multumeste si cu o fotografie.Scoala de soferi ai facut-o la fara frecventa?
N-ai inteles intrebarea. Omul nu mai are polita de asigurare, deci nu mai are cu ce dovedi ca masina lui este asigurata.
Felicitari, tu aucm platesti "premiumul" si nu mai ai asigurarea, deci i-ai facut unui un bine si tie cel ami mare rau.