| BabyWL a întrebat:

Am de ales intre un Chevrolet Cruze 1.6 ls, 113 CP si Golf 6 1.4, 80 CP. As alege Golf 6 pentru ca sunt constienta ca e o masina mult mai buna, in schimb as vrea si Cruze-ul deoarece imi place mult exteriorul cat si interiorul masinii!
Voi ce ma sfatuiti!?!

14 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Eu as alege Golf 6, mi se pare mai bun ca masina. Si la Cruze, ce pot zice, pare-mi-se ca Golf-ul are un exterior mai frumos tongue Deci Golf 6

| koool a răspuns:

Golful, tacamiu are golf 6 tunat cu de toata imi place la nebunie nu las comapara cu chvrolet cruze!

| koool a răspuns:

Sa ne zici ce ai ales!

| alexviorel97 a răspuns:

Alege ce vrea sufletul tau mergi pe mana ta e mai bine

| cartman a răspuns:

VW nu dezamageste. Cred ca ar trebui sa-ti iei golf-ul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista termen de comparatie. Cruze este masina, Golful este o trotineta, chiar daca este 6! Golful este urit, zici ca este o masina neterminata, Cruze are stil + ca are o motorizare net superioara.
Nu alege " povestile ' adica Golful, alege MASINA! ( adolf )

| Roby67 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa cumperi un Golf pentru ca este o masina pe care poti sa ai incredere in comparatie cu Chevrolet.
@adolf, daca Golf 6 este trotineta, ce este spre exemplu Dacia Logan? Sunt numai curios straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loganul intra la capitolul ROLE cu motor...
Eu nu vad nimic deosebit la Golf ...motor mic, putere mica, masina mica si inghesuita, fara linie si prestanta.( adolf )

regis
| regis a răspuns:

Tu compari doua masini de clase diferite, cu motorizari diferite. Este imposibil sa primesti un raspuns obiectiv.
Indiscutabil Volkswagen este o marca mult mai buna decat Chevroletul, care de fapt este fratele mai sarac al Opelului. Dar Cruze este pentru Chevrolet ce este Passatul pentru VW, deci cele doua nu concureaza pe aceeasi piata.
Alegerea cea mai buna o poti face numai tinand cont de necesitatile si de gusturile tale. Cruze este o masina de familie, mai potrivita pentru drumurile lungi, mai confortabila, mai spatioasa si mai stabila, in timp ce Golful este mai potrivit unei persoane singure sau unei familii mici, care calatoreste mai mult pe distante scurte, cu precadere in oras.

| CHINEZU097 a răspuns:

Chevroletul e mai misto si mai puternic

| komunistu a răspuns:

In primul rand ce iti place tie.
ca si parere personala, golf 6 este o masina mica, referindu-ma atat la confortul pasagerilor, cat si la capacitatea portbagajului.
pe cand un Chevrolet Cruze e o masina mult mai spatioasa, implicit mai practica. in plus, Chevrolet Cruze a obtinut cel mai bun punctaj la testele EuroNCAP( ceea ce dovedeste ca e o masina solida, cu suduri bine realizate si un sasiu solid ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey komunistu, nu stiu ce teste EuroNCAP ai vazut tu... dar golf 6 a fost declarata cea mai sigura masina la ora actuala... mai intereseaza-te inainte sa iti dai cu parerea

| thegame9 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai tarane, are dreptate komunistu asa ca recapituleaza materia...

| Sofer a răspuns:

Chevrolet e o masina buna alege cu incredere.