Sunt peste 1000 de intrebari. Nu cred ca le-ai parcurs pe toate. Nu, nu au o structura acolo, pe acel site. Prima data fa mediul de invatare pana la 100 %, apoi apuca-te de chestionare. Eu asa am facut, si m-a ajutat mult. Am luat 26/ 26.
Nu m-am exprimat corect, nu am intalnit in toate chestionarele intrebari din infactiuni si contraventii...
cand voi da sala voi avea cam din toate capitolele cate ceva?
Salutare, vei intalni toate intrebarile grupate asa cum ai spus tu in pasul 4 (chestionare auto conform DRPCIV) de pe site-ul www.scoalarutiera.ro
Aici gasesti toate intrebarile de la examenul oficial drpciv dar si o cale de invatare eficienta formata din patru pasi de invatare.
Cel mai important pas este Mediul de Invatare explicat AUDIO-VIDEO prin animatii 3D. Aici treci prin toate intrebarile oficiale si ai si explicatiila acestea.
Totul este Gratis!
Sunt random, nu exista o structura anume, cel putin nu pentru contraventii, si eu cand am dat sala am avut o singura intrebare din contraventii, si tot odata persoane cunoscute au avut norocul sa nu apara nici una din contraventii.
Eu iti sugerez sa faci in continuare chestionare pe e-drpciv, e un site foarte bun si te va ajuta mult in dobandirea examenului teoretic.
WayhaughtK întreabă: