| pocandpoc a întrebat:

Am o dorinta greu de indeplinit din cauza posibilitatilor mateiale...am 16 ani si imi doresc cel mai mult pe lumea asta sa am masina, cine vrea sa ma ajute sa lase mesaj...stiu sa conduc bine, am mai condus masinile prietenilor.

5 răspunsuri:
| babyalexa a răspuns:

Pai si asta ce inseamna? Cu ce anume sa te ajutam? 1:stiu sa conduc bine(chiar daca e asa nu ai permis si nici drept de a da de permis).2:cu ce sa te ajute lumea? sincer crezi ca doneaza cineva asa masini pe TPU? Daca e asa dati-mi si mie una(nu am permis dar conduc foarte bine, am mai condus pe camp dar nu am luat permisul din cauza egoistilor de politai care m-au picat de 2 orilaughingFa 18 ani, lucreaza si ai sa ai masina.

| Lexuletz a răspuns (pentru babyalexa):

Dreptate ai babyalexa si apropo mersi pentru sfaturi atunci( am fost cu Puffy la veterinar )

| ionutz03 a răspuns:

Salut.
Cam asta e visul fiecarui tanar caruia ii place foarte mult sa conduca, care este indragostit de motoare, un vis pe care multi si-l indepinesc dar cu greu...
Abia ai 16 ani deci mai ai timp sa iti indeplinesti visul, pentru ca nimeni nu o sa te ajute. Asa ca termina scoala i-ati un servici si usor usor o sa iti indeplinesti visul.

| babyalexa a răspuns (pentru Lexuletz):

Trimite-mi un mesaj daca vrei sa-mi spui ce avea ca sunt curioasahappy

| pocandpoc explică:

Trebuia s-o pun la Amuzante intrebarea laughing)