| mtw123 a întrebat:

Am o masina recent cumparata cu numere rosii. Cel de la care am luat-o mi-a spus ca trebuie intai sa-i fac RAR-ul si apoi sa ii trimit o copie dupa cartea emisa de cei de la RAR ca sa-mi poata trimite fiscalul pentru inmatriculare. E ok treaba aceasta?

8 răspunsuri:
| SmaraldAlbastru a răspuns:

Fiscalul se poate da pe loc, fără alte condiționări. Cere-i fiscalul, altfel spune-i că anunți poliția.

| goguPatent a răspuns (pentru SmaraldAlbastru):

Pai si cum sa ii dea boss fiscalul pe loc fara CIV?

| goguPatent a răspuns:

Nu ai făcut ok. Trebuia sa ii zici samsarului sa ii faca RAR si pe urma iei masina... Daca masina nu trece RAR ul acum ce faci? Daca nu mai dai de ala sa iyi dea fiscalul ce faci?

| SmaraldAlbastru a răspuns (pentru goguPatent):

Păi, ce, mașina nu avea CIV deloc?

| SmaraldAlbastru a răspuns (pentru goguPatent):

De fapt, am încurcat borcanele. Ai dreptate. laughing

| mtw123 explică (pentru goguPatent):

Dar nedumerirea mea este de ce ii trebuie copie de pe CIV pentru a scoate fiscal desi masina are numere rosii? Si de ce nu mi l-ar da, adica ce ar avea de pierdut?

| anonimg a răspuns:

Nu cumpara masina pana cand proprietarul nu are toate actele masinii la zi.
Un proprietar care nu are toate actele inseamna teapa.
Trebuie o verificare amanuntita atat a actelor cat si a masinii. Numai dupa aceea se plateste.
Pentru lucruri nesemnificative o masina nu poate trece de rar. De exemplu, daca masina este adusa din Anglia trebuie ca farurile sa fie schimbate ( https://www.4tuning.ro/......86275.html ).

| goguPatent a răspuns (pentru mtw123):

Civ e unul din actele cerute de primarie ca sa elibereze fiscalul. Cel putin mie de fiecare data mi-au cerut civ cand am vadut masini si a trebuit sa le scot de la finante.