Cel mai bun material este cel care contine cat mai mult bumbac, insa cand vine vorba de frig, indicat ar fi sa ai incalzire in scaune.
Deocamdată sunt doua materiale disponibile, cu varietățile lor: piele si stofa. Din ce spui tu, excluzi pielea, ghici ce a mai rămas?
Pentru cei care nu suporta transpirația/înghețul exista scaune ventilate/încălzite.
Orice material "pufos" e potrivit, insa daca nu ai aer conditionat, doar scaunele de "plasa" nu te ard la spate.
Alcantara este considerat de multi a fi material de top cand vine vorba de tapiterie auto si multe alte utilizari. Dar totusi poti opta pentru incalzire in scaune iarna (chiar si auxiliare daca masina nu are echipare) si pentru niste huse gen margele care te despart de scaun si iti ofera si o senzatie mica de masaj.
Cele textile. Alcantara si alte rahaturi de piele sunt utile daca ai ventilatie si incalzire in scaune
Colegu, vezi ca alcantara nu e piele E un material sintetic.
Pai le am pus in doua categorii. Alcantara si alte rahaturi. Nu pricep confuzia.
Era mai potrivit "Sau" in locul lui "si".
Acel "si" te face sa crezi ca alcantara este un exemplu, si face parte din categoria "alte rahaturi din piele" si de aici poate aparea confuzia.
Multi confunda alcantara cu pielea intoarsa, de asta am tinut sa te corectez, sa nu inteleaga si altii gresit.
Acum ca a fost o confuzie, poate e vina mea, dar cum am inteles eu gresit asa pot intelege si altii, in concluzie, nu regret ca am facut aceasta remarca.
George18011993 întreabă:
anonim_4396 întreabă: