| 123321123 a întrebat:

Am o vw bora la care este patata mocheta si vreau sa o schimb integral, de la pedalier la bancheta. Am gasit la dezmembrari una care arata foarte bine, doar ca e de golf 4. O sa potriveasca. Tipii de acolo zic ca da...as vrea si o a doua parere, daca stie cineva.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Verifica doar sa fie pentru acelasi tip de volan, deci daca tu ai volan pe stanga, sa fie tot de pe o masina cu volan pe stanga.
Si a-2-a chestie pe care trebuie sa o verifici este decupajul pentru sistemul de prindere al banchetei din spate, altfel e posibil sa fii nevoit sa tai din mocheta, nu ca ar fi mare problema dar e posibil sa ramana alte zone cu gauri de la fostul sistem de prindere.

2 răspunsuri:
| 123321123 explică (pentru OldSoul):

Da, e pe stanga la ambele masini; nu ma deranjeaza daca sub bancheta spate nu o sa fie 100% compatibile, probabil o sa le suprapun

| OldSoul a răspuns (pentru 123321123):

Sa le suprapui... Nu cred ca o sa reusesti, nu se vor mai mula bine plasticurile.
Oricum mai bine ai face sa te duci intai la cineva care se ocupa cu spalat interioare auto, sa vezi daca poate rezolva pata, ca daca e sa schimbi mocheta, o sa ai bataie serioasa de cap.