Multi parinti se comporta aiurea cand copilul lor are permis... Pe mine ma lasau sa fac aproximativ ce vreau cu masinile inainte de majorat, iar cand am luat permisul mi-au facut scandal monstru, ca am plecat cu masina familiei o ora, fara sa anunt (ca ei dormeau). La scurt timp dupa, mi-au luat masina... Nu am inteles nimic.
Daca primesti masina, oricare ar fi ea, iesi singura seara, cand nu e trafic mai deloc, si plimba-te linistita, sa te inveti cu ea, si cu condusul de capul tau.
.evident ca masina a devenit a ei dupa 2 saptamani, in care a lovit-o odata usor si o data bine ..Nu,nu este normal, dar asa se comporta parintii, pana primesc o lectie ..asa am facut si eu cu fiica mea, pana s-a enervat, a oprit masina, si a coborat,.a plecat pur si simplu, mi-a spus sa iti conduci masina! ..deatunci,cand avea nevoie de maina pleca singura.
Avand in vedere ca ti e frica sa conduci singura, lucru pe care l ai scris mai sus, inseamna ca si ei si au dat seama de asta si de aia nu te lasa
Frica de condus este una si aceiasi, indiferent ca masine este veche sau noua! Pe buna dreptate parintii nu te lasa sa conduci singura pana ce vor constata ca ti-ai invins frica! Frica poate fi invinsa cu atat mai repede, cu cat vei sofa mai mult!
Macar asta sa fie baiu, sa iti loveasca masina, dar ea sa fie intreaga.Banuiesc ca nu preferi invers sa fie fata in locu la masina.Acum stiu ca si masina costa bani, timp, etc. Dar mai bine sa fie masina decat copilu tau
Dacă conduci cu cineva în dreapta care te toacă la cap, nu-ți vei învinge niciodată frica
1. Parintii tai sunt prea grijulii daca vor neaparat sa fie cu tine in masina in timp ce conduci.
2. Daca o sa iti fie foarte frica sa conduci singura inseamna ca te-ai obisnuit asa, dupa ce iti ia masina noua incearca sa conduci pe un drum liber cum ar fi aratura singura pentru a te obisnui asa.
Vezi ca vine, vezi ca vine. ) daca crezi ca esti sigura pe tine n-ar trebui sa ai asemenea probleme. Eu din primele luni de permis am avut o masina de 210cp.
DearestVicinity43 întreabă: