Poate va cere recipisa platii, nu factura, asa-i?
Factura este emisa de Politie sau de primarie, dar recipisa este dovada platii.
Pe care o puteti scoate din ghiseu.ro sau de pe adresa de email unde ati mentionat-o cand a-ti platit.
Factura? Nu chitanta?
Oricum, ai posibilitatea sa scoti la imprimanta dovada platii.
Nu ai obligația legala de a justifica primăriei plata amenzii de circulație. Trimite-le un e-mail in care le spui ceva de genul "subsemnatul numele, referitor la solicitarea dumneavoastră nr x din data de, va aduc la cunoștință ca amenda la care faceti referire a fost achitata online. In cazul in care trebuie depusa la dumneavoastră dovada platii, va rog sa imi comunicati acest lucru, mentionand baza legala a acestei obligatii, pentru a solicita la randul meu o copie institutiei financiare prin care s-a derulat aceasta plata".
Later edit: mai poti insera la final si o fraza de genul "sau avand in vedere anul si secolul in care ne aflam, puteti inregistra si primaria noastra pe site-ul ghiseul.ro, astfel incat pe viitor sa primiti automat toate notificarile de plată."
Te duci la banca, si ceri chitanta oficial, legalizata
la aia nu au ce sa comenteze
ba nu, stai... ti-au cerut factura... CE FACTURA?!?!?!?!?
AMENDA NU E UN PRODUS SAU SERVICIU SA EXISTE ***VREO FACTURA*** oarecare
poate cineva de la primarie te uraste si are chef sa ti-o traga... hmm
Deci, deoarece nu pot accesa site, pot sa-mi dau cu parerea ca poate ti-ai facut un cont acolo, si te-a localizat drept cine esti cu ce "amenda" ai de platit. Iti verifici email, cont. As zice ca ii trimiti primarului, poza/documentul pe internet.
Nu ii cere nicio factura... ii cere o simpla dovada a platii probabil care se descarca cu 2 click uri din ghiseul.ro
Da, clar
si ne mai miram de ce se duc sa stea la coada, in loc de on-line