| IIIshaneIII a întrebat:

Am scos capacul de la Baia de ulei și a curs tot uleiul negru tăciune, are ceva dacă îl înlocuiesc provizoriu cu ulei de floarea soarelui, sau ulei de măsline?

17 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă vorbim despre o friteusă - merge. La un motor cu ardere internă, nu.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Normal ca are, mai ales in cazul in care aici vorbesti de baia de ulei a autoturismului tau, acolo in aceea baie doar ulei de motor poti sa bagi, daca vei baga de masline sau alt ulei iti vei strica motorul cu siguranta.

| DorelExpertu a răspuns:

Incearca cu lubrifiant.
E mai calitativ.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

La masina? Tu vorbesti serios? Cum de nu ti-a trecut prin minte sa pui margarina, ca e mai ieftina. Doamne pazeste!

| baru a răspuns:

Baia de ulei nu are capac. Baia de ulei, are un buson de scurgere! Merge doar ulei de motor si acela in functie de tipul modelul auto etc!

| alexwahl a răspuns:

Omule,nu fa prostia asta.Ai sa -ti strici motoru. Eu am bagat un pahar de cola ca mi s-a aprins becu de la ulei pe autostrada, dupa 20-30 de km s-a oprit motoru si a intepenit.

| Daniel_Florin_1997_5rra a răspuns:

Nu fa prostia asta vei distruge motoru mai bine cumperi cel mai prost ulei de curatare si dupa iti ei ce vrei tu mai bine il lasa-i asa decat sa bagi ce vrei tu

Răspuns utilizator avertizat
| alexwahl a răspuns (pentru InYourFaceTwice):

Acum sunt.o prostie costa mult.

regis
| regis a răspuns:

Unele persoane nu ar trebui sa aibă drept de vot...

| darrio2007 a răspuns:

Daca tot te gandesti la asta, de ce nu ai pastrat uleiul pe care l-ai scos, sa-ti faci niste cartofi prajiti?

| darrio2007 a răspuns (pentru alexwahl):

Luați-vă de mână.

| alexwahl a răspuns (pentru darrio2007):

Si tu poti sa te iei cu el de mana. Cum sa i zici ca se pot praji cartofi cu ulei din motor

Nu ai inteles ironia din raspunsul meu? Si tu cu paharul de Cola esti normal?

| alexwahl a răspuns (pentru darrio2007):

Pai da ma, dar mie mi o parut rau

| NeeSan a răspuns:

Da baga apa de la robinet, nu te complica cu uleiuri si chestii de genu.

Asta e. Mai greseste omul.