Normal ca are, mai ales in cazul in care aici vorbesti de baia de ulei a autoturismului tau, acolo in aceea baie doar ulei de motor poti sa bagi, daca vei baga de masline sau alt ulei iti vei strica motorul cu siguranta.
La masina? Tu vorbesti serios? Cum de nu ti-a trecut prin minte sa pui margarina, ca e mai ieftina. Doamne pazeste!
Baia de ulei nu are capac. Baia de ulei, are un buson de scurgere! Merge doar ulei de motor si acela in functie de tipul modelul auto etc!
Omule,nu fa prostia asta.Ai sa -ti strici motoru. Eu am bagat un pahar de cola ca mi s-a aprins becu de la ulei pe autostrada, dupa 20-30 de km s-a oprit motoru si a intepenit.
Nu fa prostia asta vei distruge motoru mai bine cumperi cel mai prost ulei de curatare si dupa iti ei ce vrei tu mai bine il lasa-i asa decat sa bagi ce vrei tu
Daca tot te gandesti la asta, de ce nu ai pastrat uleiul pe care l-ai scos, sa-ti faci niste cartofi prajiti?
Si tu poti sa te iei cu el de mana. Cum sa i zici ca se pot praji cartofi cu ulei din motor
Nu ai inteles ironia din raspunsul meu? Si tu cu paharul de Cola esti normal?
Ileanda întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: